Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Orebro med tåg, buss
Orebro
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med tåg, buss till Södertälje
Södertälje
Resa med tåg, buss till Orebro
Orebro
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Norrköping
Norrköping
Resa med buss till Orebro
Orebro
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Orebro?

Planerar du att resa till Orebro från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Orebro, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Orebro, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Orebro har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Orebro-resa.

För din resa från Stockholm till Orebro har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Orebro

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Orebro, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Orebro

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Orebro idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Orebro som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Orebro

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Orebro
Sverige
Avstånd
162 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Stockholm Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro
Planera din resa från Stockholm till Orebro enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Orebro enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Orebro som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Orebro med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Orebro

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Orebro?
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Orebro är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Orebro (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Orebro, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Orebro är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Orebro kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Stockholm till Orebro är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Orebro för att täcka den 162 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Orebro?
Hastighet Tåg från Stockholm till Orebro är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Orebro erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Orebro ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Stockholm-Orebro-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Orebro-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Orebro?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Orebro

Örebro Centralstation
Karta
Örebro Våghustorget
Karta
Örebro Sörbyängsvägen
Karta

Ankomststationer i Orebro

Örebro Centralstation
Karta
Örebro Södra station
Karta
Sök efter Stockholm Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Orebro

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Orebro och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Orebro.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Orebro, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Orebro och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Orebro. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Orebro.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Stockholm till Orebro. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Orebro kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Buss Stockholm Orebro

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Orebro, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Stockholm och Orebro har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Orebro varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Orebro, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Orebro varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Orebro på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Orebro. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Orebro extra kostnader.

Bussbolag Stockholm Orebro

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Orebro

Tåg Stockholm Orebro

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Orebro minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Orebro. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Orebro.

Tågen mellan Stockholm och Orebro är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Orebro. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Stockholm till Orebro kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Stockholm och Orebro. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Stockholm till Orebro

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Orebro
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid