Reser från Stockholm till Sundsvall

Planera din resa från Stockholm till Sundsvall i tåg, buss, flygplan

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

3 alternativ att gå från Stockholm till Sundsvall i flygplan, tåg, buss

  • Välj vilken rutt du vill ha
  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Stockholm
Sundsvall
/
  • Hämta priser
2
Stockholm
Kramfors
Sundsvall
/
  • Hämta priser
3
Stockholm
Uppsala
Sundsvall
/
  • Hämta priser

Resa Stockholm Sundsvall

Transportmedelflygplan, buss, tåg
avstånd342 km
Direkt linjeJa

Hur är det möjligt att gå från Stockholm till Sundsvall ?

Sundsvall är din nästa semestermål men du undrar hur du ska åka dit och hur det är möjligt att få det billigaste Stockholm till Sundsvall transporterbjudanden? I allmänhet surfar du på flera webbplatser och tillbringar timmar utan att vara säker på att alla transportlösningar beaktades.

På Vivanoda, en unik reseplanerare som jämför och kombinerar flyg, tåg och bussar att gå till Sundsvall från Stockholm, du sparar tid och pengar! Ange bara ditt resdatum till Sundsvall och Vivanoda gör resten. Slutligen använder du filter och sorteringsalternativ för att förfina resultaten.

Att resa från Stockholm, flyg, tåg eller bussar av SJ, Swebus, Norrtåg, FlixBus, Snälltåget, Bus4You, NettBuss och SAS - Scandinavian Airlines kommer att transportera dig till Sundsvall.

Alla transportsätt Stockholm Sundsvall

För en resa från Stockholm (Sverige) till Sundsvall (Sverige) med ett avstånd på 342 km kan du låna 3 transportmedel, eventuellt kombinera flygplan, buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Stockholm Sundsvall tåget är direkt.
Tåg från SJ till Sundsvall lämnar Stockholm Centralstation järnvägsstation i Stockholm. Ankomst till Sundsvall kommer att vara vid Sundsvall Centralstation Station (0.6 km från centrum).
Direktflyg Stockholm> Sundsvall är det snabbaste sättet att nå ditt resmål.
Lämna Stockholm och anländer tillräckligt tidigt (minst 2 timmar före avgångstid) till Arlanda ARN flygplats vid 37 km, för incheckning för flygningen till Sundsvall (Sundsvall/Harnosand Airport, IATA-kod: SDL) som drivs av SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air.
Även om det inte är möjligt att resa till Stockholm Sundsvall endast med buss, finns det andra transportsätt (tåg) som kommer att slutföra resan Stockholm-Uppsala.
Du kommer ombord på en buss till Stockholm. Bussen kommer att släppa dig i Uppsala Business Park (3.6 km från Uppsala, Sverige) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Stockholm busstation (vid 0.5 km de Stockholm) minst 15 minuter före avgångstiden för Uppsala.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)