Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Sundsvall med flyg, tåg
Sundsvall
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Kramfors
Kramfors
Resa med tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Stockholm
Resa med tåg, buss till Uppsala
Uppsala
Resa med tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Sundsvall?

Planerar du att resa till Sundsvall från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Sundsvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Sundsvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Sundsvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Sundsvall-resa.

För din resa från Stockholm till Sundsvall har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Sundsvall

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Sundsvall, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Sundsvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Sundsvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Sundsvall

Många flygningar förbinder Stockholm med Sundsvall varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Sundsvall på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Sundsvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Sundsvall

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Sundsvall
Sverige
Avstånd
342 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och tåg
Sök efter Stockholm Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall
Planera din resa från Stockholm till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Sundsvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Sundsvall med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Sundsvall

Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Sundsvall?
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Sundsvall är det snabbaste sättet att resa de 342 km mellan Stockholm och Sundsvall.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Sundsvall, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Sundsvall har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Sundsvall kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Sundsvall måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Sundsvall?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Sundsvall är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Sundsvall är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Sundsvall (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Sundsvall, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Sundsvall kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Stockholm till Sundsvall är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Sundsvall för att täcka den 342 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Sundsvall?
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Sundsvall ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Miljövänligt Tåget Stockholm-Sundsvall anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Sundsvall erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Stockholm-Sundsvall-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Sundsvall-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Sundsvall?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta
Sundsvall Västra station
Karta

Ankomstflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta
Sök efter Stockholm Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Sundsvall

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Sundsvall och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Sundsvall.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Sundsvall. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Sundsvall.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Sundsvall är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Sundsvall under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Sundsvall, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Sundsvall och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Stockholm Sundsvall

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Sundsvall extra kostnader.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Sundsvall varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Sundsvall för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Sundsvall varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Sundsvall på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Sundsvall varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Sundsvall, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Sundsvall, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Stockholm och Sundsvall har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Stockholm Sundsvall

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Sundsvall

Tåg Stockholm Sundsvall

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Sundsvall, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Sundsvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sundsvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Stockholm och Sundsvall är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Sundsvall. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Sundsvall minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Sundsvall. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Sundsvall.

Tågbolag från Stockholm till Sundsvall

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Sundsvall

Flyg Stockholm Sundsvall

Flygbolag Stockholm Sundsvall

Yuzmashavia
Yuzmashavia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Stockholm Sundsvall
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid