Stockholm
Resa direkt till Växjö med flyg, buss, tåg
Växjö
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Växjö?

Planerar du att resa till Växjö från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Växjö, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Växjö, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Växjö har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Växjö-resa.

För din resa från Stockholm till Växjö har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Växjö

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Växjö, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Växjö

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Växjö idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Växjö

Många flygningar förbinder Stockholm med Växjö varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Växjö på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Växjö som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Växjö

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Växjö
Sverige
Avstånd
333 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg, buss och tåg
Sök efter Stockholm Växjö biljetter
Sök efter boende i Växjö
Planera din resa från Stockholm till Växjö enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Växjö enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Växjö som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Växjö med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Växjö

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Växjö?
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Växjö är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Växjö (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Växjö, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Växjö är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Stockholm till Växjö är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Växjö för att täcka den 333 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Växjö kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Växjö?
Hastighet Tåg från Stockholm till Växjö är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Växjö ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Växjö erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Växjö-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Växjö-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Växjö?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Växjö, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Växjö är det snabbaste sättet att resa de 333 km mellan Stockholm och Växjö.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Växjö kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Växjö måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Växjö har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Växjö?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Bromma
Karta

Bussstationer för ankomst till Växjö

Växjö Universitet PG Veides v
Karta
Växjö station
Karta

Ankomststationer i Växjö

Växjö station
Karta

Ankomstflygplatser i Växjö

Vaxjo
Karta
Sök efter Stockholm Växjö biljetter
Sök efter boende i Växjö

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Växjö

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Växjö och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Växjö.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Växjö. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Växjö.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Växjö är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Växjö under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Växjö. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Växjö.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Stockholm till Växjö. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Växjö kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Buss Stockholm Växjö

Längden på bussresan mellan Stockholm och Växjö varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Växjö för ditt resedatum.

Bussar mellan Stockholm och Växjö har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Växjö varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Växjö på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Växjö, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Växjö extra kostnader.

De flesta bussar mellan Stockholm och Växjö är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Stockholm Växjö

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Växjö

Tåg Stockholm Växjö

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Växjö minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Växjö beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Växjö är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Stockholm till Växjö kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågen mellan Stockholm och Växjö är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Växjö rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Växjö. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Växjö.

Tågbolag från Stockholm till Växjö

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Växjö

Flyg Stockholm Växjö

Flygbolag Stockholm Växjö

Golden Air
Golden Air
Avies
Avies
Sök efter flyg Stockholm Växjö
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid