Stockholm
Resa direkt till Eskilstuna med buss, tåg
Eskilstuna
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Eskilstuna?

Planerar du att resa till Eskilstuna från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Eskilstuna, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Eskilstuna, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Swebus eller SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Eskilstuna har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Eskilstuna-resa.

För din resa från Stockholm till Eskilstuna har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Eskilstuna

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Eskilstuna, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Eskilstuna

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Eskilstuna idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Eskilstuna som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Eskilstuna

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Eskilstuna
Sverige
Avstånd
88 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Stockholm Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna
Planera din resa från Stockholm till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Eskilstuna som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Swebus eller SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Eskilstuna med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Eskilstuna

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Eskilstuna?
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Eskilstuna är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Eskilstuna (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Eskilstuna, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Eskilstuna är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Eskilstuna kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Stockholm till Eskilstuna är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Eskilstuna för att täcka den 88 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Eskilstuna?
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Eskilstuna erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Miljövänligt Tåget Stockholm-Eskilstuna anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Landskap Tågen mellan Stockholm och Eskilstuna erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Stockholm-Eskilstuna-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Eskilstuna-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Eskilstuna?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta

Ankomststationer i Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta
Sök efter Stockholm Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Eskilstuna

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Eskilstuna och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Eskilstuna.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Eskilstuna. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Eskilstuna.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Eskilstuna är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Eskilstuna under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Stockholm och Eskilstuna med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Eskilstuna.

Buss Stockholm Eskilstuna

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Eskilstuna, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Stockholm och Eskilstuna har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Eskilstuna varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Eskilstuna på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Stockholm och Eskilstuna är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Eskilstuna varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Eskilstuna för ditt resedatum.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Eskilstuna extra kostnader.

Bussbolag Stockholm Eskilstuna

Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Stockholm Eskilstuna

Tåg Stockholm Eskilstuna

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Eskilstuna beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Eskilstuna är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Eskilstuna. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Eskilstuna.

Tågen mellan Stockholm och Eskilstuna är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Eskilstuna rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Eskilstuna minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Stockholm till Eskilstuna kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Stockholm till Eskilstuna

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Stockholm Eskilstuna
Stockholm till Eskilstuna - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Eskilstuna

Vad man ska se och göra i Eskilstuna?

En av Eskilstunas huvudattraktioner är Munktellmuseet, som berättar om stadens industrihistoria. Här kan du se maskiner, lok och fordon med anor från 1800-talet. För den historieintresserade är ett besök på Sundbyholms slott också ett måste. Detta 1600-talsslott är omgivet av en magnifik park och erbjuder en hänförande utsikt över Mälaren.

Om du är en djurälskare ska du bege dig till Parken Zoo. Denna familjevänliga park är hem för en mängd olika exotiska djur, samt attraktioner för barn, såsom karuseller och en minifarm.

För shoppingentusiaster är stadskärnan full av butiker och affärer där du kan hitta typiska svenska produkter som handblåst glas, yllekläder och lokala konstverk.

När det gäller lokala transporter har Eskilstuna ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Du kan också hyra cyklar för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Stockholm Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid