Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Visby med flyg
Visby
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med buss till Västervik
Västervik
Resa med färja till Visby
Visby
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Visby?

Planerar du att resa till Visby från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Visby, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Visby, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines, Yuzmashavia eller Golden Air) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Visby har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Visby-resa.

För din resa från Stockholm till Visby har du flera transportalternativ.

Stockholm Visby med färja

Färjan mellan Stockholm och Visby är ett intressant transportalternativ för resenärer som vill ha en stressfri resa och en unik upplevelse.

Buss från Stockholm till Visby

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Visby, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Flyg Stockholm Visby

Många flygningar förbinder Stockholm med Visby varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Visby på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Visby som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Visby

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Visby
Sverige
Gotland
Avstånd
189 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg
Sök efter Stockholm Visby biljetter
Sök efter boende i Visby
Planera din resa från Stockholm till Visby enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Visby enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Visby som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines, Yuzmashavia eller Golden Air för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Visby med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Visby

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Visby?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Visby, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Visby är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Visby (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Visby är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Stockholm till Visby är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Visby för att täcka den 189 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Visby kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med färja från Stockholm till Visby?
Tjänster ombord Vissa av de färjerederier som du reser med mellan Stockholm och Visby erbjuder passagerarna bekväma hytter för sömn och vila, restauranger ombord, barer och alla typer av underhållning.
Trevlig upplevelse Färjeresor mellan Stockholm och Visby är i sig själva en mycket trevlig reseupplevelse och erbjuder ofta panoramautsikt över havet eller kusten.
Bekvämt Det är möjligt att gå ombord med ett fordon, vilket kan vara mycket praktiskt för familjesemestrar och för att bära tungt eller skrymmande bagage.
Väder Väderförhållanden kan ibland göra färjeresor mellan Stockholm och Visby svåra och obekväma för dem som är benägna till sjösjuka.
Flexibilitet Avgångstiderna för färjor mellan Stockholm och Visby kan vara mer begränsade än för andra transportsätt, vilket kan göra det svårare att planera en resa till Visby.
Priser Priserna för färjor mellan Stockholm och Visby kan vara högre än för andra transportsätt.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Visby?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Visby, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Visby är det snabbaste sättet att resa de 189 km mellan Stockholm och Visby.
Säkerhetskontroller Resenärer till Visby måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Visby kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Visby har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Visby?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta

Ankomsthamnar i Visby

Visby
Karta

Ankomstflygplatser i Visby

Visby
Karta
Sök efter Stockholm Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Visby

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Visby och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med färja, buss eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Visby.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Stockholm till Visby. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Visby kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Visby är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Visby under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Visby är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Visby under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Visby. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Visby.

Färja Stockholm Visby

Förhandsbokning rekommenderas alltid när du reser mellan Stockholm och Visby, särskilt under högtrafikperioder. Detta garanterar de bästa priserna och en garanterad plats ombord.

Priset på en färjebiljett från Stockholm till Visby kan variera beroende på färjerederi och säsong. Det är därför lämpligt att söka efter färjebiljetter från Stockholm till Visby på Vivanoda. På så sätt kan du jämföra de olika bolagen och ta reda på de aktuella priserna.

Detta beror mycket på vilken tid på året du vill resa mellan Stockholm och Visby. Observera att det inte finns någon direkt färjetrafik mellan Stockholm och Visby och att du måste kombinera resan till Visby med ett annat transportmedel.

De flesta färjerederier erbjuder Wi-Fi ombord på färjan från Stockholm till Visby, men detta kan medföra extra kostnader. Det är därför lämpligt att kontrollera med det berörda företaget om Wi-Fi finns tillgängligt och om avgifter tillkommer.

Observera att det inte finns någon direkt färjeförbindelse mellan Stockholm och Visby. Färjeresans längd beror främst på vilket färjerederi du använder.

Bekvämligheterna ombord på färjan från Stockholm till Visby varierar beroende på färjerederi och fartygstyp. Moderna färjor erbjuder dock i allmänhet faciliteter som restauranger, barer, butiker, lekplatser för barn, lounger och hytter.

Färjerederier Stockholm Visby

Destination Gotland
Destination Gotland
Sök efter färjebiljetter Stockholm Visby

Buss Stockholm Visby

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Visby extra kostnader.

De flesta bussar mellan Stockholm och Visby är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Visby varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Visby på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Visby varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Visby för ditt resedatum.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Visby, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Studenter, seniorer och barn kan få rabatter på bussbiljetter från Stockholm till Visby hos vissa bussbolag. Vi rekommenderar att du kontrollerar detta när du söker efter din biljett på Vivanoda och kommer ihåg att ange din ålder. Du kommer då att kunna se de priser som gäller för din åldersgrupp.

Bussbolag Stockholm Visby

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Stockholm Visby

Flyg Stockholm Visby

Flygbolag Stockholm Visby

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Stockholm Visby
Stockholm till Visby - Billiga färja, buss, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Visby

Vad man ska se och göra i Visby?

Visbys huvudattraktion är utan tvekan dess vallar, med anor från 1200-talet. Den är en av de bäst bevarade i Europa, och en promenad längs vallarna bjuder på hisnande vyer över staden. Innanför befästningarna finns charmiga kullerstensgator med pastellfärgade medeltida hus. Stadskärnan är full av livliga torg, restauranger, lokala hantverksbutiker och museer som ger en glimt av stadens rika historia.

Det bästa sättet att ta sig runt i Visby är till fots. Staden är kompakt och lätt att ta sig fram till fots, vilket gör att besökarna kan njuta av den medeltida atmosfären. Man kan också hyra cyklar för att utforska omgivningarna, inklusive de vackra vita sandstränderna i närheten.

För resenärer som anländer från utlandet erbjuder Visby flygplats direktflyg från ett antal europeiska städer. Det är också möjligt att ta en färja från det svenska fastlandet. Väl framme i Visby är kollektivtrafiken effektiv och det är lätt att ta sig runt, med bussar som trafikerar alla stadens huvudattraktioner.

Visby är ett måste för den historieintresserade, men här finns också en livlig atmosfär och ett rikt kulturliv. Oavsett anledningen till ditt besök kommer du garanterat att förföras av den medeltida charmen i denna extraordinära stad.

Sök efter Stockholm Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid