Rekommenderad rutt
Helsingborg
Resa direkt till Karlstad med buss
Karlstad
Se priser
Alternativa rutter
Helsingborg
Resa med buss till Oslo
Oslo
Resa med buss, tåg till Karlstad
Karlstad
Se priser

Hur tar man sig från Helsingborg till Karlstad?

Planerar du att resa till Karlstad från Helsingborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Helsingborg till Karlstad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Helsingborg och Karlstad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Helsingborg och Karlstad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Helsingborg-Karlstad-resa.

För din resa från Helsingborg till Karlstad har du flera transportalternativ.

Buss från Helsingborg till Karlstad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Helsingborg till Karlstad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Helsingborg Karlstad

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Helsingborg Karlstad idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Helsingborg till Karlstad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Helsingborg Karlstad

Avgångsstad
Helsingborg
Sverige
Staden som är destination
Karlstad
Sverige
Avstånd
374 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Helsingborg Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad
Planera din resa från Helsingborg till Karlstad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Helsingborg till Karlstad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Helsingborg och Karlstad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Helsingborg och Karlstad med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Helsingborg och Karlstad

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Helsingborg till Karlstad?
Priser Bussbiljetter från Helsingborg till Karlstad är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Karlstad (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Helsingborg och Karlstad kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Helsingborg till Karlstad?
Tillgänglighet Tågstationerna i Helsingborg eller Karlstad ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Helsingborg-Karlstad-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Helsingborg? Var anländer jag i Karlstad?

Bussstationer för avgång i Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Karlstad

Karlstad busstation
Karta

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta
Sök efter Helsingborg Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Buss Helsingborg Karlstad

Längden på bussresan mellan Helsingborg och Karlstad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Karlstad för ditt resedatum.

Bussar mellan Helsingborg och Karlstad har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Helsingborg från Karlstad varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Karlstad, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Helsingborg Karlstad

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Helsingborg Karlstad

Tåg Helsingborg Karlstad

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Helsingborg till Karlstad minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Helsingborg till Karlstad beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Karlstad är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Helsingborg till Karlstad. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Helsingborg och Karlstad.

Tågbolag från Helsingborg till Karlstad

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Helsingborg Karlstad
Helsingborg till Karlstad - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Helsingborg till Karlstad

Vad man ska se och göra i Karlstad?

Karlstads huvudattraktion är utan tvekan den magnifika Vänern, som ligger precis utanför dörren. Med sitt kristallklara vatten och många öar erbjuder sjön ett förtrollande landskap att utforska. Vattensporter är mycket populära här, oavsett om det gäller simning, fiske eller bara en avkopplande kryssning på sjön.

Själva staden är charmig med sina gator kantade av eleganta trähus och sina många gröna parker. Stadskärnan bjuder på en livlig atmosfär med sina många kaféer, restauranger och butiker. Missa inte den lokala marknaden, där du kan prova läckra regionala produkter som rökt fisk och färska bär.

När det gäller lokala transporter har Karlstad ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och det omgivande området. Du kan också hyra en cykel för att utforska området i din egen takt. För dem som föredrar att köra bil finns det också möjlighet att hyra bil.

Karlstad är ett måste för den som älskar natur och svensk kultur. Med sin majestätiska sjö och skandinaviska charm kommer denna stad garanterat att få dig på fall.

Sök efter Helsingborg Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid