Helsingborg
Resa direkt till Malmö med buss
Malmö
Se priser

Hur tar man sig från Helsingborg till Malmö?

Planerar du att resa till Malmö från Helsingborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Helsingborg till Malmö, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Helsingborg och Malmö, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Helsingborg och Malmö har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Helsingborg-Malmö-resa.

För din resa från Helsingborg till Malmö har du flera transportalternativ.

Buss från Helsingborg till Malmö

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Helsingborg till Malmö, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Helsingborg till Malmö som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Helsingborg Malmö

Avgångsstad
Helsingborg
Sverige
Staden som är destination
Malmö
Sverige
Avstånd
53 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Helsingborg Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö
Planera din resa från Helsingborg till Malmö enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Helsingborg till Malmö enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Helsingborg och Malmö som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Helsingborg och Malmö med sinnesro!

Var ska man börja från i Helsingborg? Var anländer jag i Malmö?

Bussstationer för avgång i Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Malmö

Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö Shell Holma
Karta
Malmö
Karta
Sök efter Helsingborg Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö

3 tips för billigare resor mellan Helsingborg och Malmö

Har du bestämt dig för att resa från Helsingborg till Malmö och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Helsingborg till Malmö.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Helsingborg till Malmö. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Malmö kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Helsingborg och Malmö. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Helsingborg-Malmö.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Helsingborg till Malmö, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Malmö och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Helsingborg Malmö

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Helsingborg-Malmö. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

De flesta bussar mellan Helsingborg och Malmö är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Helsingborg-Malmö extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Helsingborg-Malmö varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Helsingborg till Malmö på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Helsingborg-Malmö, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussarna Helsingborg-Malmö är i allmänhet utrustade med luftkonditionering för att hålla passagerarna bekväma, särskilt på sommaren när temperaturen är hög.

Bussbolag Helsingborg Malmö

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Helsingborg Malmö
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid