Reser från Helsingborg till Växjö

Planera din resa från Helsingborg till Växjö i tåg, buss

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

1 alternativ att gå från Helsingborg till Växjö i tåg, buss

  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
Helsingborg
Värnamo
Växjö
  • Hämta priser

Resa Helsingborg Växjö

Transportmedelbuss, tåg
avstånd159 km
Direkt linjeNej

Hur man reser från Helsingborg till Växjö ?

Du planerar en resa från Helsingborg till Växjö och som många resenärer letar du efter det bästa och billigaste transportmedlet att resa mellan Helsingborg Växjö? Vanligtvis är detta inte en lätt uppgift och du måste surfa på flera webbplatser för att jämföra alla erbjudanden.

Lyckligtvis är Vivanoda en multimodal resplanerare som samlar priser för bussar och tåg i en enda sökning. Ange bara dina resdatum till Växjö då kommer Vivanoda att göra resten. Sorteringsalternativ och filter står till ditt förfogande för att förfina din sökning.

Att nå din destination från Helsingborg, kommer du att resa med SJ eller Swebus genom bussar eller tåg.

Vilka bärare ska resa mellan Helsingborg och Växjö?

Busföretag
Busoperatör Swebus tillhandahåller busservice från Helsingborg Centralstation Bus Terminal i Helsingborg och Värnamo ICA Kvantum Bus Terminal ( Sverige)
Järnvägsbolag
SJ erbjuder en rad Värnamo-Växjö med -tåg från Värnamo station Station (0.3 km från stadens centrum) och betjänar Växjö station Station vid ankomsten (0.3 km från centrum)

Alla transportsätt Helsingborg Växjö

För en resa från Helsingborg (Sverige) till Växjö (Sverige) med ett avstånd på 159 km kan du låna 2 transportmedel, eventuellt kombinera buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Det är inte möjligt att gå direkt från Helsingborg till Växjö utan förändring. Du kan ta tågetVärnamo-Växjö och använda buss för att nå ditt slutmål.
Tåg från SJ till Växjö lämnar Värnamo station järnvägsstation i Värnamo. Ankomst till Växjö kommer att vara vid Växjö station Station (0.3 km från centrum).
Även om det inte är möjligt att resa till Helsingborg Växjö endast med buss, finns det andra transportsätt (tåg) som kommer att slutföra resan Helsingborg-Värnamo.
Du kommer ombord på en buss till Helsingborg. Bussen kommer att släppa dig i Värnamo ICA Kvantum (2.3 km från Värnamo, Sverige) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Helsingborg Centralstation busstation (vid 0.3 km de Helsingborg) minst 15 minuter före avgångstiden för Värnamo.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)