Rekommenderad rutt
Helsingborg
Resa direkt till Jönköping med buss
Jönköping
Se priser
Alternativa rutter
Helsingborg
Resa med buss till Göteborg
Göteborg
Resa med buss till Jönköping
Jönköping
Se priser

Hur tar man sig från Helsingborg till Jönköping?

Planerar du att resa till Jönköping från Helsingborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Helsingborg till Jönköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Helsingborg och Jönköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller Eurolines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Helsingborg och Jönköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Helsingborg-Jönköping-resa.

För din resa från Helsingborg till Jönköping har du flera transportalternativ.

Buss från Helsingborg till Jönköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Helsingborg till Jönköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Helsingborg till Jönköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Helsingborg Jönköping

Avgångsstad
Helsingborg
Sverige
Staden som är destination
Jönköping
Sverige
Avstånd
212 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Helsingborg Jönköping biljetter
Sök efter boende i Jönköping
Planera din resa från Helsingborg till Jönköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Helsingborg till Jönköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Helsingborg och Jönköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller Eurolines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Helsingborg och Jönköping med sinnesro!

Var ska man börja från i Helsingborg? Var anländer jag i Jönköping?

Bussstationer för avgång i Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Karta
Helsingborg
Karta

Bussstationer för ankomst till Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta
Jonkoping
Karta
Sök efter Helsingborg Jönköping biljetter
Sök efter boende i Jönköping

3 tips för billigare resor mellan Helsingborg och Jönköping

Har du bestämt dig för att resa från Helsingborg till Jönköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Helsingborg till Jönköping.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Helsingborg till Jönköping. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Jönköping kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Helsingborg-Jönköping är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Jönköping under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Helsingborg-Jönköping. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Jönköping.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Helsingborg och Jönköping. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Helsingborg-Jönköping.

Buss Helsingborg Jönköping

Längden på bussresan mellan Helsingborg och Jönköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Jönköping för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Helsingborg-Jönköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Helsingborg till Jönköping på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Helsingborg-Jönköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Återbetalningspolicyn för bussbiljetter Helsingborg-Jönköping varierar beroende på bussbolag och bokningsklass. I allmänhet är mycket billiga biljetter och specialerbjudanden inte berättigade till återbetalning i händelse av avbokning, men vissa företag erbjuder delvis återbetalning eller uppskovsalternativ. Det är viktigt att läsa villkoren noggrant innan du köper en biljett till Jönköping.

Bussarna Helsingborg-Jönköping är i allmänhet utrustade med luftkonditionering för att hålla passagerarna bekväma, särskilt på sommaren när temperaturen är hög.

Priserna för bussar Helsingborg-Jönköping kan variera beroende på bolag, bokningsklass, resedatum och avgångstid. Genom att använda Vivanoda kan du jämföra priser mellan olika bolag med ett klick innan du bokar för att hitta det bästa erbjudandet.

Bussbolag Helsingborg Jönköping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Eurolines
Eurolines
Sök efter bussbiljetter Helsingborg Jönköping
Helsingborg till Jönköping - Billiga buss | Vivanoda

Turistguide för resan från Helsingborg till Jönköping

Vad man ska se och göra i Jönköping?

Bland stadens sevärdheter kan nämnas gamla stan med sina kullerstensgator, färgglada hus och marknad samt Jönköpings domkyrka från 1800-talet. Besökare kan också ta en promenad längs Vätternpromenaden, beundra landskapet eller ta ett dopp i sjön.

En annan populär attraktion är Jönköpings museum, som ligger i ett före detta tobakslager. Här finns utställningar om stadens och regionens historia samt tillfälliga utställningar med samtidskonst.

Staden är också en idealisk utgångspunkt för att utforska den omgivande landsbygden. Tiveden nationalpark ligger bara en timmes bilresa bort och erbjuder fantastiska vandringsmöjligheter. Sjön Vättern är ett paradis för fiskare och vattensportsentusiaster.

Kollektivtrafiken är väl utbyggd i Jönköping, med lokalbussar som trafikerar staden och dess omgivningar. Taxibilar och cyklar kan också hyras av besökare. Staden är lätt att nå till fots, och besökare kan lätt förflytta sig från en turistplats till en annan på några minuter.

Sök efter Helsingborg Jönköping biljetter
Sök efter boende i Jönköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid