Helsingborg
Resa med buss till Göteborg
Göteborg
Resa med tåg, flyg till Kalmar
Kalmar
Se priser

Hur tar man sig från Helsingborg till Kalmar?

Planerar du att resa till Kalmar från Helsingborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Helsingborg till Kalmar, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Helsingborg och Kalmar, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Helsingborg och Kalmar har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Helsingborg-Kalmar-resa.

För din resa från Helsingborg till Kalmar har du flera transportalternativ.

Buss från Helsingborg till Kalmar

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Helsingborg till Kalmar, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Helsingborg Kalmar

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Helsingborg Kalmar idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Helsingborg Kalmar

Många flygningar förbinder Helsingborg med Kalmar varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Kalmar på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Helsingborg till Kalmar som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Helsingborg Kalmar

Avgångsstad
Helsingborg
Sverige
Staden som är destination
Kalmar
Sverige
Avstånd
236 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Helsingborg Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar
Planera din resa från Helsingborg till Kalmar enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Helsingborg till Kalmar enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Helsingborg och Kalmar som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Helsingborg och Kalmar med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Helsingborg och Kalmar

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Helsingborg till Kalmar?
Priser Bussbiljetter från Helsingborg till Kalmar är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Kalmar (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Helsingborg och Kalmar, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Helsingborg och Kalmar kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Helsingborg till Kalmar är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Kalmar för att täcka den 236 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Helsingborg till Kalmar?
Landskap Tågen mellan Helsingborg och Kalmar erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Helsingborg och Kalmar erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Helsingborg-Kalmar-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Helsingborg Kalmar-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Helsingborg till Kalmar?
Hastighet Att flyga mellan Helsingborg och Kalmar är det snabbaste sättet att resa de 236 km mellan Helsingborg och Kalmar.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Helsingborg till Kalmar, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Helsingborg till Kalmar kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Kalmar måste ofta anlända tidigt till Helsingborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Helsingborg? Var anländer jag i Kalmar?

Bussstationer för avgång i Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Karta

Ankomststationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta
Sök efter Helsingborg Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Buss Helsingborg Kalmar

Längden på bussresan mellan Helsingborg och Kalmar varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Kalmar för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Helsingborg från Kalmar varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Kalmar, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Helsingborg-Kalmar, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Helsingborg-Kalmar. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Helsingborg Kalmar

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Helsingborg Kalmar

Tåg Helsingborg Kalmar

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Helsingborg till Kalmar beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Kalmar är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Helsingborg till Kalmar. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Helsingborg till Kalmar kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Helsingborg till Kalmar. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Helsingborg och Kalmar.

Tågbolag från Helsingborg till Kalmar

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Helsingborg Kalmar

Flyg Helsingborg Kalmar

Flygbolag Helsingborg Kalmar

bmi Regional
bmi Regional
Sök efter flyg Helsingborg Kalmar
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid