Reser från Helsingborg till Umeå

Planera din resa från Helsingborg till Umeå i tåg, buss

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

1 alternativ att gå från Helsingborg till Umeå i tåg, buss

  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
Helsingborg
Uppsala
Umeå
  • Hämta priser

Resa Helsingborg Umeå

Transportmedelbuss, tåg
avstånd961 km
Direkt linjeNej

Hur är det möjligt att gå från Helsingborg till Umeå ?

Liksom många resenärer letar du efter de billigaste transport erbjudandena att resa från Helsingborg till Umeå? Vanligtvis är detta inte en lätt uppgift och du måste surfa på flera webbplatser för att jämföra alla erbjudanden.

Lyckligtvis är Vivanoda en multimodal resplanerare som samlar priser för bussar och tåg i en enda sökning. Ange bara ditt resdatum till Umeå och Vivanoda gör resten. Slutligen använder du filter och sorteringsalternativ för att förfina resultaten.

Du kommer främst använda tåg och bussar av SJ eller Swebus att nå Umeå.

Vilka bärare ska resa mellan Helsingborg och Umeå?

Busföretag
Busoperatör Swebus tillhandahåller busservice från Helsingborg Centralstation Bus Terminal i Helsingborg och Uppsala Business Park Bus Terminal ( Sverige)
Järnvägsbolag
SJ erbjuder en rad Uppsala-Umeå med -tåg från Uppsala Centralstation Station (0.1 km från stadens centrum) och betjänar Umeå Centralstation Station vid ankomsten (0.5 km från centrum)

Alla transportsätt Helsingborg Umeå

För en resa från Helsingborg (Sverige) till Umeå (Sverige) med ett avstånd på 961 km kan du låna 2 transportmedel, eventuellt kombinera buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Det är inte möjligt att gå direkt från Helsingborg till Umeå utan förändring. Du kan ta tågetUppsala-Umeå och använda buss för att nå ditt slutmål.
Tåg från SJ till Umeå lämnar Uppsala Centralstation järnvägsstation i Uppsala. Ankomst till Umeå kommer att vara vid Umeå Centralstation Station (0.5 km från centrum).
Även om det inte är möjligt att resa till Helsingborg Umeå endast med buss, finns det andra transportsätt (tåg) som kommer att slutföra resan Helsingborg-Uppsala.
Du kommer ombord på en buss till Helsingborg. Bussen kommer att släppa dig i Uppsala Business Park (3.6 km från Uppsala, Sverige) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Helsingborg Centralstation busstation (vid 0.3 km de Helsingborg) minst 15 minuter före avgångstiden för Uppsala.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)