Helsingborg
Resa direkt till Lund med buss
Lund
Se priser

Hur tar man sig från Helsingborg till Lund?

Planerar du att resa till Helsingborg från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Helsingborg till Lund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Helsingborg och Lund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Helsingborg och Lund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Helsingborg-Lund-resa.

För din resa från Helsingborg till Lund har du flera transportalternativ.

Buss från Helsingborg till Lund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Helsingborg till Lund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Helsingborg till Lund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Helsingborg Lund

Avgångsstad
Helsingborg
Sverige
Staden som är destination
Lund
Sverige
Avstånd
49 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Helsingborg Lund biljetter
Sök efter boende i Lund
Planera din resa från Helsingborg till Lund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Helsingborg till Lund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Helsingborg och Lund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Helsingborg och Lund med sinnesro!

Var ska man börja från i Helsingborg? Var anländer jag i Lund?

Bussstationer för avgång i Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Lund

Lund Centralstation
Karta
Sök efter Helsingborg Lund biljetter
Sök efter boende i Lund

3 tips för billigare resor mellan Helsingborg och Lund

Har du bestämt dig för att resa från Helsingborg till Lund och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Helsingborg till Lund.

  • 1. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Helsingborg och Lund. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Helsingborg-Lund.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Helsingborg-Lund är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Lund under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Helsingborg till Lund. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Lund.

Buss Helsingborg Lund

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Helsingborg-Lund. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Helsingborg-Lund varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Helsingborg till Lund på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Helsingborg från Lund varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Lund, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Helsingborg och Lund varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Lund för ditt resedatum.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Helsingborg-Lund extra kostnader.

Bussarna Helsingborg-Lund är i allmänhet utrustade med luftkonditionering för att hålla passagerarna bekväma, särskilt på sommaren när temperaturen är hög.

Bussbolag Helsingborg Lund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Helsingborg Lund
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid