Rekommenderad rutt
Helsingborg
Resa med buss till Göteborg
Göteborg
Resa med tåg, flyg till Luleå
Luleå
Se priser
Alternativa rutter
Helsingborg
Resa med buss till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Luleå
Luleå
Se priser

Hur tar man sig från Helsingborg till Luleå?

Planerar du att resa till Luleå från Helsingborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Helsingborg till Luleå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Helsingborg och Luleå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Helsingborg och Luleå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Helsingborg-Luleå-resa.

För din resa från Helsingborg till Luleå har du flera transportalternativ.

Buss från Helsingborg till Luleå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Helsingborg till Luleå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Helsingborg Luleå

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Helsingborg Luleå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Helsingborg Luleå

Många flygningar förbinder Helsingborg med Luleå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Luleå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Helsingborg till Luleå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Helsingborg Luleå

Avgångsstad
Helsingborg
Sverige
Staden som är destination
Luleå
Sverige
Avstånd
1175 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Helsingborg Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå
Planera din resa från Helsingborg till Luleå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Helsingborg till Luleå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Helsingborg och Luleå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Helsingborg och Luleå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Helsingborg och Luleå

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Helsingborg till Luleå?
Hastighet Tåg från Helsingborg till Luleå är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Helsingborg och Luleå erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Helsingborg-Luleå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Helsingborg Luleå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Helsingborg till Luleå?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Helsingborg och Luleå, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Helsingborg till Luleå är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Luleå (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Helsingborg och Luleå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Helsingborg till Luleå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Luleå för att täcka den 1175 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Helsingborg till Luleå?
Hastighet Att flyga mellan Helsingborg och Luleå är det snabbaste sättet att resa de 1175 km mellan Helsingborg och Luleå.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Helsingborg till Luleå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Luleå måste ofta anlända tidigt till Helsingborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Helsingborg till Luleå kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Helsingborg? Var anländer jag i Luleå?

Bussstationer för avgång i Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Karta

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Luleå

Kallax
Karta
Sök efter Helsingborg Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå

Buss Helsingborg Luleå

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Helsingborg-Luleå. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Helsingborg från Luleå varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Luleå, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Helsingborg-Luleå, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Helsingborg och Luleå är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Helsingborg Luleå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Helsingborg Luleå

Tåg Helsingborg Luleå

Tågen mellan Helsingborg och Luleå är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Helsingborg till Luleå. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Helsingborg till Luleå kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Helsingborg till Luleå. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Helsingborg och Luleå.

Tågbolag från Helsingborg till Luleå

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Helsingborg Luleå

Flyg Helsingborg Luleå

Flygbolag Helsingborg Luleå

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Sök efter flyg Helsingborg Luleå
Helsingborg till Luleå - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Helsingborg till Luleå

Vad man ska se och göra i Luleå?

En av Luleås huvudattraktioner är den berömda Gammelstads träkyrka. Den medeltida kyrkan, som byggdes på 1400-talet, finns med på UNESCO:s världsarvslista och ger en fascinerande inblick i regionens historia.

Kulturälskare kommer också att uppskatta kulturcentret Kulturens Hus, som är värd för en mängd olika konstnärliga evenemang, från samtida konstutställningar till konserter och pjäser. Missa inte heller friluftsmuseet Hägnan, där du kan lära dig mer om det traditionella livet hos samerna, regionens ursprungsbefolkning.

När det gäller transport har Luleå ett effektivt bussnät som trafikerar hela staden och det omgivande området. Om du föredrar att ta dig runt med cykel är staden också utrustad med välutvecklade cykelvägar. För längre resor kan du hyra en bil eller ta regionaltågen, som förbinder Luleå med andra destinationer i norra Sverige.

Oavsett om du är intresserad av historia, natur eller kultur erbjuder staden Luleå många fascinerande möjligheter att upptäcka. Se till att besöka denna unika nordiska destination på din nästa resa till Sverige.

Sök efter Helsingborg Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid