Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Undersaker med tåg
Undersaker
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg till Östersund
Östersund
Resa med tåg till Undersaker
Undersaker
Se priser
Uppsala
Resa med buss, tåg till Arlanda
Arlanda
Resa med tåg till Undersaker
Undersaker
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Undersaker?

Planerar du att resa till Undersaker från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Undersaker, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Undersaker, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Undersaker har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Undersaker-resa.

För din resa från Uppsala till Undersaker har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Undersaker

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Undersaker, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Undersaker

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Undersaker idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Undersaker som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Undersaker

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Undersaker
Sverige
Avstånd
449 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Uppsala Undersaker biljetter
Sök efter boende i Undersaker
Planera din resa från Uppsala till Undersaker enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Undersaker enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Undersaker som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Undersaker med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Undersaker

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Undersaker?
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Undersaker är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Undersaker (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Undersaker är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Undersaker, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Undersaker kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Undersaker är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Undersaker för att täcka den 449 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Undersaker?
Landskap Tågen mellan Uppsala och Undersaker erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Undersaker erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Uppsala eller Undersaker ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Uppsala-Undersaker-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Undersaker-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Undersaker?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomststationer i Undersaker

Undersåker station
Karta
Sök efter Uppsala Undersaker biljetter
Sök efter boende i Undersaker

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Undersaker

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Undersaker och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Undersaker.

  • 1. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Uppsala och Undersaker med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Undersaker.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Uppsala och Undersaker. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Uppsala-Undersaker.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Undersaker. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Undersaker.

Buss Uppsala Undersaker

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Uppsala-Undersaker, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Undersaker varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Undersaker för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Undersaker varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Undersaker, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Undersaker varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Undersaker på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Uppsala och Undersaker är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Uppsala-Undersaker extra kostnader.

Bussbolag Uppsala Undersaker

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Uppsala Undersaker

Tåg Uppsala Undersaker

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Undersaker minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Undersaker beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Undersaker är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Undersaker. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Uppsala till Undersaker, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Undersaker. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Undersaker.

Tågbiljetter från Uppsala till Undersaker kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Uppsala till Undersaker

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Undersaker

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid