Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Skövde med buss, tåg
Skövde
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med buss, tåg till Orebro
Orebro
Resa med tåg till Skövde
Skövde
Se priser
Uppsala
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg till Skövde
Skövde
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Skövde?

Planerar du att resa till Skövde från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Skövde, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Skövde, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixTrain, Snälltåget, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Skövde har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Skövde-resa.

För din resa från Uppsala till Skövde har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Skövde

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Skövde, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Skövde

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Skövde idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Skövde som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Skövde

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Skövde
Sverige
Avstånd
271 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Uppsala Skövde biljetter
Sök efter boende i Skövde
Planera din resa från Uppsala till Skövde enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Skövde enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Skövde som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixTrain, Snälltåget, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Skövde med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Skövde

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Skövde?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Skövde är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Skövde, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Skövde är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Skövde (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Skövde kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Skövde är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Skövde för att täcka den 271 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Skövde?
Hastighet Tåg från Uppsala till Skövde är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Uppsala eller Skövde ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Skövde erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Uppsala-Skövde-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Skövde-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Skövde?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Skövde

Skövde Centralstation
Karta

Ankomststationer i Skövde

Skövde Centralstation
Karta
Sök efter Uppsala Skövde biljetter
Sök efter boende i Skövde

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Skövde

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Skövde och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Skövde.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Uppsala till Skövde, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Skövde och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Uppsala till Skövde. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Skövde kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Skövde. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Skövde.

Buss Uppsala Skövde

Längden på bussresan mellan Uppsala och Skövde varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Skövde för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Skövde varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Skövde, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Uppsala och Skövde har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Skövde. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

De flesta bussar mellan Uppsala och Skövde är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Uppsala-Skövde extra kostnader.

Bussbolag Uppsala Skövde

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Uppsala Skövde

Tåg Uppsala Skövde

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Skövde beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Skövde är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Uppsala till Skövde kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Skövde. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Skövde minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Skövde. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Skövde.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Uppsala och Skövde rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Uppsala till Skövde

SJ
SJ
FlixTrain
FlixTrain
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Skövde

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid