Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Nordmaling med tåg
Nordmaling
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg till Örnsköldsvik
Örnsköldsvik
Resa med tåg till Nordmaling
Nordmaling
Se priser
Uppsala
Resa med tåg, buss till Arlanda
Arlanda
Resa med tåg till Nordmaling
Nordmaling
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Nordmaling?

Planerar du att resa till Nordmaling från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Nordmaling, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Nordmaling, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Nordmaling har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Nordmaling-resa.

För din resa från Uppsala till Nordmaling har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Nordmaling

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Nordmaling, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Nordmaling

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Nordmaling idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Nordmaling som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Nordmaling

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Nordmaling
Sverige
Avstånd
425 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Uppsala Nordmaling biljetter
Sök efter boende i Nordmaling
Planera din resa från Uppsala till Nordmaling enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Nordmaling enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Nordmaling som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Nordmaling med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Nordmaling

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Nordmaling?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Nordmaling, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Nordmaling är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Nordmaling (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Nordmaling är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Nordmaling kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Nordmaling är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Nordmaling för att täcka den 425 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Nordmaling?
Miljövänligt Tåget Uppsala-Nordmaling anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Uppsala till Nordmaling är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Nordmaling erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Uppsala-Nordmaling-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Nordmaling-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Nordmaling?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomststationer i Nordmaling

Nordmaling station
Karta
Sök efter Uppsala Nordmaling biljetter
Sök efter boende i Nordmaling

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Nordmaling

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Nordmaling och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Nordmaling.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Uppsala-Nordmaling är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Nordmaling under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Uppsala-Nordmaling. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Nordmaling.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Uppsala till Nordmaling. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Nordmaling kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Uppsala-Nordmaling är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Nordmaling under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Uppsala Nordmaling

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Nordmaling. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Nordmaling varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Nordmaling för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Nordmaling varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Nordmaling, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Uppsala och Nordmaling har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Uppsala-Nordmaling extra kostnader.

De flesta bussar mellan Uppsala och Nordmaling är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Uppsala Nordmaling

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Uppsala Nordmaling

Tåg Uppsala Nordmaling

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Nordmaling. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Nordmaling beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Nordmaling är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Uppsala till Nordmaling kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Nordmaling. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Nordmaling.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Uppsala till Nordmaling, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Nordmaling minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Uppsala till Nordmaling

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Nordmaling

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid