Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Hudiksvall med tåg
Hudiksvall
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg till Gävle
Gävle
Resa med tåg till Hudiksvall
Hudiksvall
Se priser
Uppsala
Resa med buss, tåg till Arlanda
Arlanda
Resa med tåg till Hudiksvall
Hudiksvall
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Hudiksvall?

Planerar du att resa till Hudiksvall från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Hudiksvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Hudiksvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Hudiksvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Hudiksvall-resa.

För din resa från Uppsala till Hudiksvall har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Hudiksvall

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Hudiksvall, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Hudiksvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Hudiksvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Hudiksvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Hudiksvall

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Hudiksvall
Sverige
Avstånd
210 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Uppsala Hudiksvall biljetter
Sök efter boende i Hudiksvall
Planera din resa från Uppsala till Hudiksvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Hudiksvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Hudiksvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Hudiksvall med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Hudiksvall

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Hudiksvall?
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Hudiksvall är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Hudiksvall (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Hudiksvall är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Hudiksvall, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Hudiksvall kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Hudiksvall är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Hudiksvall för att täcka den 210 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Hudiksvall?
Landskap Tågen mellan Uppsala och Hudiksvall erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Hudiksvall erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Uppsala eller Hudiksvall ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Uppsala-Hudiksvall-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Hudiksvall-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Hudiksvall?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomststationer i Hudiksvall

Hudiksvall station
Karta
Sök efter Uppsala Hudiksvall biljetter
Sök efter boende i Hudiksvall

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Hudiksvall

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Hudiksvall och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Hudiksvall.

  • 1. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Uppsala och Hudiksvall med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Hudiksvall.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Uppsala och Hudiksvall. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Uppsala-Hudiksvall.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Hudiksvall. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Hudiksvall.

Buss Uppsala Hudiksvall

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Uppsala-Hudiksvall, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Hudiksvall varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Hudiksvall för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Hudiksvall varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Hudiksvall på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Uppsala och Hudiksvall är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Priserna för bussar Uppsala-Hudiksvall kan variera beroende på bolag, bokningsklass, resedatum och avgångstid. Genom att använda Vivanoda kan du jämföra priser mellan olika bolag med ett klick innan du bokar för att hitta det bästa erbjudandet.

Återbetalningspolicyn för bussbiljetter Uppsala-Hudiksvall varierar beroende på bussbolag och bokningsklass. I allmänhet är mycket billiga biljetter och specialerbjudanden inte berättigade till återbetalning i händelse av avbokning, men vissa företag erbjuder delvis återbetalning eller uppskovsalternativ. Det är viktigt att läsa villkoren noggrant innan du köper en biljett till Hudiksvall.

Bussbolag Uppsala Hudiksvall

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Uppsala Hudiksvall

Tåg Uppsala Hudiksvall

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Hudiksvall minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Hudiksvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Hudiksvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Uppsala till Hudiksvall kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Hudiksvall. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Hudiksvall.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Uppsala och Hudiksvall. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

På tågen mellan Uppsala och Hudiksvall finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Tågbolag från Uppsala till Hudiksvall

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Hudiksvall

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid