Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Herrljunga med tåg
Herrljunga
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med buss, tåg till Orebro
Orebro
Resa med tåg till Herrljunga
Herrljunga
Se priser
Uppsala
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg till Herrljunga
Herrljunga
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Herrljunga?

Planerar du att resa till Herrljunga från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Herrljunga, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Herrljunga, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Herrljunga har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Herrljunga-resa.

För din resa från Uppsala till Herrljunga har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Herrljunga

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Herrljunga, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Herrljunga

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Herrljunga idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Herrljunga som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Herrljunga

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Herrljunga
Sverige
Avstånd
331 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Uppsala Herrljunga biljetter
Sök efter boende i Herrljunga
Planera din resa från Uppsala till Herrljunga enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Herrljunga enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Herrljunga som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Herrljunga med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Herrljunga

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Herrljunga?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Herrljunga, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Herrljunga är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Herrljunga (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Herrljunga är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Herrljunga kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Herrljunga är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Herrljunga för att täcka den 331 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Herrljunga?
Miljövänligt Tåget Uppsala-Herrljunga anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Uppsala till Herrljunga är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Herrljunga erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Uppsala-Herrljunga-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Herrljunga-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Herrljunga?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomststationer i Herrljunga

Herrljunga station
Karta
Sök efter Uppsala Herrljunga biljetter
Sök efter boende i Herrljunga

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Herrljunga

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Herrljunga och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Herrljunga.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Uppsala-Herrljunga är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Herrljunga under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Uppsala-Herrljunga. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Herrljunga.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Herrljunga. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Herrljunga.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Uppsala-Herrljunga är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Herrljunga under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Uppsala Herrljunga

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Herrljunga varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Herrljunga, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Herrljunga varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Herrljunga för ditt resedatum.

Bussar mellan Uppsala och Herrljunga har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Uppsala-Herrljunga extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Herrljunga varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Herrljunga på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Uppsala och Herrljunga är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Uppsala Herrljunga

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Uppsala Herrljunga

Tåg Uppsala Herrljunga

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Herrljunga minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Herrljunga beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Herrljunga är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Herrljunga. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Herrljunga.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Herrljunga. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Uppsala till Herrljunga kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Uppsala och Herrljunga rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Uppsala till Herrljunga

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Herrljunga

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid