Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Hallsberg med tåg
Hallsberg
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med buss, tåg till Eskilstuna
Eskilstuna
Resa med tåg till Hallsberg
Hallsberg
Se priser
Uppsala
Resa med tåg, buss till Arlanda
Arlanda
Resa med tåg till Hallsberg
Hallsberg
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Hallsberg?

Planerar du att resa till Hallsberg från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Hallsberg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Hallsberg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Hallsberg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Hallsberg-resa.

För din resa från Uppsala till Hallsberg har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Hallsberg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Hallsberg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Hallsberg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Hallsberg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Hallsberg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Hallsberg

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Hallsberg
Sverige
Avstånd
168 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Uppsala Hallsberg biljetter
Sök efter boende i Hallsberg
Planera din resa från Uppsala till Hallsberg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Hallsberg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Hallsberg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Hallsberg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Hallsberg

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Hallsberg?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Hallsberg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Hallsberg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Hallsberg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Hallsberg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Hallsberg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Hallsberg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Hallsberg för att täcka den 168 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Hallsberg?
Landskap Tågen mellan Uppsala och Hallsberg erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Tillgänglighet Tågstationerna i Uppsala eller Hallsberg ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Hallsberg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Uppsala-Hallsberg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Hallsberg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Hallsberg?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomststationer i Hallsberg

Hallsberg station
Karta
Sök efter Uppsala Hallsberg biljetter
Sök efter boende i Hallsberg

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Hallsberg

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Hallsberg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Hallsberg.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Uppsala till Hallsberg. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Hallsberg kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Uppsala och Hallsberg med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Hallsberg.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Hallsberg. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Hallsberg.

Buss Uppsala Hallsberg

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Uppsala-Hallsberg, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Hallsberg varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Hallsberg för ditt resedatum.

De flesta bussar mellan Uppsala och Hallsberg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Hallsberg. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Hallsberg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Hallsberg på Vivanoda.

Priserna för bussar Uppsala-Hallsberg kan variera beroende på bolag, bokningsklass, resedatum och avgångstid. Genom att använda Vivanoda kan du jämföra priser mellan olika bolag med ett klick innan du bokar för att hitta det bästa erbjudandet.

Bussbolag Uppsala Hallsberg

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Uppsala Hallsberg

Tåg Uppsala Hallsberg

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Hallsberg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Hallsberg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Hallsberg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Uppsala och Hallsberg är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Hallsberg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Hallsberg.

Tågbiljetter från Uppsala till Hallsberg kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Uppsala och Hallsberg rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Uppsala till Hallsberg

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Hallsberg

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid