Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Boden med tåg
Boden
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg till Luleå
Luleå
Resa med tåg till Boden
Boden
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Boden?

Planerar du att resa till Boden från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Boden, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Boden, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Norrtåg) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Boden har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Boden-resa.

För din resa från Uppsala till Boden har du flera transportalternativ.

Tåg Uppsala Boden

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Boden idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Boden som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Boden

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Boden
Sverige
Avstånd
694 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Uppsala Boden biljetter
Sök efter boende i Boden
Planera din resa från Uppsala till Boden enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Boden enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Boden som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Norrtåg för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Boden med sinnesro!

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Boden?

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomststationer i Boden

Boden Centralstation
Karta
Sök efter Uppsala Boden biljetter
Sök efter boende i Boden

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Boden

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Boden och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Boden.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Boden. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Boden.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Uppsala-Boden är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Boden under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Uppsala och Boden. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Uppsala-Boden.

Tåg Uppsala Boden

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Boden beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Boden är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Uppsala till Boden, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Boden minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Boden. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Boden.

Tågbiljetter från Uppsala till Boden kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

På tågen mellan Uppsala och Boden finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Tågbolag från Uppsala till Boden

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Uppsala Boden

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid