Så tar du dig till Växjö

Planerar du en resa till Växjö? Men du vet inte hur du ska ta dig dit? Vivanoda hjälper dig att organisera din resa till Växjö genom att låta dig söka och jämföra de bästa erbjudandena för tåg, buss och flyg.

Med tåg till Växjö

Tåget är ett ekonomiskt och ekologiskt sätt att ta sig till Växjö. Det gör att du enkelt kan komma fram till Växjös centrum och njuta av sevärdheterna.

Med buss till Växjö

Långfärdsbussen är ett mycket ekonomiskt transportmedel för en vistelse i Växjö. Å andra sidan är det mycket långsammare att resa med buss till Växjö än att resa med tåg eller flyg.

Flyg till Växjö

Att flyga är det snabbaste sättet att ta sig till Växjö. Du måste dock lägga till den tid det tar att ta sig till flygplatsen, som ligger utanför Växjös centrum. Priserna på flyg till Växjö är också ofta attraktiva.

Transport till Växjö i siffror

Land
Sverige
Antal flygbolag som flyger till Växjö
7
Antal stationer eller flygplatser i Växjö
1 flygplatser
1 stationer
2 busstationer
Sök och hitta biljetter till Växjö
Sök efter boende i Växjö
Varför söka efter biljetter för att resa till Växjö med Vivanoda?

Varför söka efter biljetter för att resa till Växjö med Vivanoda?

När du planerar en resa till Växjö är det viktigt att välja transportmedel utifrån dina behov, budget, tid och komfort. Oavsett om du reser med tåg, buss eller flyg kan ditt val av transportmedel ha en betydande inverkan på priset och kvaliteten på din resa till Växjö. Därför är det viktigt att använda ett verktyg för att jämföra transporter och priser när du köper en biljett till Växjö.

Vivanoda är ett praktiskt verktyg som gör att du snabbt kan hitta de bästa resealternativen till Växjö när det gäller pris, tid och kvalitet. Med Vivanoda kan du jämföra de olika tåg, buss och flygbiljetter som finns tillgängliga för din resa till Växjö. På så sätt kan du hitta de billigaste och mest lämpliga alternativen för dina behov.

De mest populära rutterna till Växjö

Vi presenterar de mest populära rutterna till Växjö från alla större europeiska städer, oavsett om det är med tåg, buss eller flyg. Vare sig du vill hitta det billigaste flyget till Växjö, det snabbaste tåget eller den mest bekväma bussen har vi samlat all information du behöver för att kunna planera din resa till Växjö med säkerhet.

Oavsett om du reser från Alvesta, Göteborg, Kalmar, Karlskrona, Ronneby eller Stockholm eller någon annan större europeisk stad jämför vi de olika transportsätten för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för att ta dig till Växjö. Du hittar information om de populäraste rutterna, transportföretag, restider, biljettpriser och tips för en säker och bekväm resa. Vi har också inkluderat tips om hur du kan spara pengar och hitta de bästa priserna till Växjö. Vare sig du är en budgetresenär eller letar efter den ultimata komforten kommer du att hitta alla alternativ för att planera din resa till Växjö med självförtroende.

Sök och hitta biljetter till Växjö
Sök efter boende i Växjö

Resa till Växjö med tåg

Var finns tågstationer i Växjö?

"Växjö station" station är den enda stationen som betjänar Växjö.

Växjö station
Station belägen 0.3 km från Växjös centrum
Karta
Hitta tågbiljetter till Växjö

Resa till Växjö med buss

Tips för att hitta en billigare bussbiljett till Växjö

Även om bussresor i sig är ett billigt sätt att ta sig till Växjö finns det alltid sätt att spara ännu mer.

Jämför alla busserbjudanden till Växjö
Med Vivanoda kan du snabbt se alla priser och kampanjer från Swebus. Så oavsett om du reser från Prag, Oslo, Alvesta, Göteborg, Kalmar eller Karlskrona kan du enkelt hitta din perfekta bussbiljett till Växjö.
Vänta inte till sista minuten med att boka din biljett till Växjö
När du har hittat det lägsta priset på Vivanoda för din resa till Växjö från till exempel Prag, Oslo, Alvesta, Göteborg, Kalmar eller Karlskrona, välj det och du kommer att omdirigeras till transportföretagets webbplats (Swebus). Vi rekommenderar att du bokar din biljett snabbt, eftersom priserna kan stiga snabbt!
Var flexibel när det gäller datum för din resa till Växjö
Om du lämnar lite utrymme i datumet för din resa till Växjö ökar du dina chanser att få ett bättre pris med Swebus, särskilt genom att undvika rusningstid.

Var är busstationerna i Växjö?

Här är listan över 2 busstationer (eller busshållplatser) som betjänar staden Växjö.

Växjö Universitet PG Veides v
Busshållplats 2.7 km från Växjö
Karta
Växjö station
Busshållplats 0.3 km från Växjö
Karta
Hitta bussbiljetter till Växjö

Flyg till Växjö

Några tips för billiga flyg till Växjö

För att optimera dina chanser att hitta ett flyg till Växjö med bäst valuta för pengarna finns det några regler att följa. Vi påminner dig om dem här.

Håll utkik efter kampanjer.
Czech Airlines, Golden Air och NextJet och andra flygbolag är alltid mycket aktiva när det gäller att erbjuda rabatter och kampanjpriser, särskilt på sociala nätverk.
Jämför alla flygbolagens erbjudanden.
Jämför alltid alla erbjudanden och priser på flyg till Växjö. Att använda en plattform som Vivanoda underlättar denna sökning.
Det är bäst att flyga till Växjö på en tisdag eller onsdag.
Vissa dagar i veckan, till exempel tisdagar och onsdagar, är flygningarna till Växjö mindre fulla än på fredagar och söndagar. De är därför billigare.

Var ligger flygplatserna i Växjö?

Om du vill ta dig till Växjö med flyg anländer du till flygplatsen Vaxjo.

Vaxjo
Flygplatsen ligger 7.2 km från Växjö
Karta
Hitta flyg till Växjö
None
None
None
None