Reser från Köpenhamn till Luleå

Planera din resa från Köpenhamn till Luleå i tåg, buss, flygplan

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

2 alternativ att gå från Köpenhamn till Luleå i flygplan, tåg, buss

  • Välj vilken rutt du vill ha
  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Köpenhamn
Luleå
/
  • Hämta priser
2
Köpenhamn
Stockholm
Luleå
/
/
  • Hämta priser

Resa Köpenhamn Luleå

Transportmedelflygplan, buss, tåg
avstånd1216 km
Direkt linjeNej

Hur får man från Köpenhamn till Luleå?

Vi erbjuder 2 linjer i tåg, buss, flygplanatt förbereda din Köpenhamn Luleå resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
  • Sortera resultat efter transportsätt (tåg, buss, flygplan).
  • Få priser, tider och varaktighet för resan Köpenhamn Luleå genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
  • Hitta städerna Köpenhamn och Luleå på en karta, liksom rutten Köpenhamn Luleå och de olika anslutningspunkterna (Kallax flygplats, Luleå Centralstation Station, Copenhagen flygplats, København H Station, Københavns Lufthavn Kastrup Station, ...) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
  • Sök efter hotell i Luleå

Alla transportsätt Köpenhamn Luleå

För en resa från Köpenhamn (Danmark) till Luleå (Sverige) med ett avstånd på 1216 km kan du låna 3 transportmedel, eventuellt kombinera flygplan, buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Ingen direktflyg tillåter dig att flyga till Luleå från Köpenhamn, men det är möjligt att göra denna resa endast med flyg med flyg Köpenhamn-Stockholm och Stockholm-Luleå
Lämna Köpenhamn och anländer tillräckligt tidigt (minst 2 timmar före avgångstid) till Copenhagen CPH flygplats vid 8 km, för incheckning för flygningen till Stockholm (Arlanda Airport, IATA-kod: ARN) som drivs av Norwegian Air Shuttle, Air Serbia, Ryanair eller SAS - Scandinavian Airlines.Från Stockholm, ta ett annat plan med Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines som tar dig till Kallax flygplats (Luleå, Sverige).
Det är inte möjligt att gå direkt från Köpenhamn till Luleå med tåg utan förändring men tåg går på linjerna Köpenhamn-Stockholm och Stockholm-Luleå så att du kan göra hela resan endast med tåg.
Tåg från SJ till Stockholm lämnar København H järnvägsstation i Köpenhamn. Ankomst till Stockholm kommer att vara vid Stockholm Centralstation Station (0.5 km från centrum).Korrespondens eller förändring krävs i Stockholm där tåget som drivs av SJ lämnar Luleå.
Även om det inte är möjligt att resa till Köpenhamn Luleå endast med buss, finns det andra transportsätt (tåg) som kommer att slutföra resan Köpenhamn-Stockholm.
Du kommer ombord på en buss till Köpenhamn. Bussen kommer att släppa dig i Stockholm (0.5 km från Stockholm, Sverige) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Köbenhavn Ingerslevsgade busstation (vid 0.7 km de Köpenhamn) minst 15 minuter före avgångstiden för Stockholm.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)