Reser från Köpenhamn till Östersund

Planera din resa från Köpenhamn till Östersund i tåg, buss, flygplan

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

5 alternativ att gå från Köpenhamn till Östersund i flygplan, tåg, buss

 • Välj vilken rutt du vill ha
 • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Köpenhamn
Östersund
/
 • Hämta priser
2
Köpenhamn
Linköping
Östersund
/
/
 • Hämta priser
3
Köpenhamn
Stockholm
Östersund
/
/
 • Hämta priser
4
Köpenhamn
Malmö
Östersund
/
 • Hämta priser
5
Köpenhamn
Göteborg
Östersund
 • Hämta priser

Resa Köpenhamn Östersund

Transportmedelflygplan, buss, tåg
avstånd842 km
Direkt linjeNej

Hur får man från Köpenhamn till Östersund?

Vi erbjuder 5 linjer i tåg, buss, flygplanatt förbereda din Köpenhamn Östersund resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
 • Sortera resultat efter transportsätt (tåg, buss, flygplan).
 • Få priser, tider och varaktighet för resan Köpenhamn Östersund genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
 • Hitta städerna Köpenhamn och Östersund på en karta, liksom rutten Köpenhamn Östersund och de olika anslutningspunkterna (Östersund Centralstation Station, Froesoe flygplats, Copenhagen flygplats, Kobenhavn busstation, Köbenhavns Lufthavn busstation, ...) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
 • Sök efter hotell i Östersund

Alla transportsätt Köpenhamn Östersund

För en resa från Köpenhamn (Danmark) till Östersund (Sverige) med ett avstånd på 842 km kan du låna 3 transportmedel, eventuellt kombinera flygplan, buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Det är inte möjligt att gå direkt från Köpenhamn till Östersund med tåg utan förändring men tåg går på linjerna Köpenhamn-Stockholm och Stockholm-Östersund så att du kan göra hela resan endast med tåg.
Tåg från SJ till Stockholm lämnar København H järnvägsstation i Köpenhamn. Ankomst till Stockholm kommer att vara vid Stockholm Centralstation Station (0.5 km från centrum).Korrespondens eller förändring krävs i Stockholm där tåget som drivs av Snälltåget eller SJ lämnar Östersund.
Ingen direktflyg tillåter dig att flyga till Östersund från Köpenhamn, men det är möjligt att göra denna resa endast med flyg med flyg Köpenhamn-Stockholm och Stockholm-Östersund
Lämna Köpenhamn och anländer tillräckligt tidigt (minst 2 timmar före avgångstid) till Copenhagen CPH flygplats vid 8 km, för incheckning för flygningen till Stockholm (Arlanda Airport, IATA-kod: ARN) som drivs av Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Air Serbia eller SAS - Scandinavian Airlines.Från Stockholm, ta ett annat plan med Malmo Aviation, SAS - Scandinavian Airlines eller Yuzmashavia som tar dig till Froesoe flygplats (Östersund, Sverige).
Även om det inte är möjligt att resa till Köpenhamn Östersund endast med buss, finns det andra transportsätt (tåg) som kommer att slutföra resan Köpenhamn-Stockholm.
Du kommer ombord på en buss till Köpenhamn. Bussen kommer att släppa dig i Stockholm (0.5 km från Stockholm, Sverige) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Köbenhavn Ingerslevsgade busstation (vid 0.7 km de Köpenhamn) minst 15 minuter före avgångstiden för Stockholm.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)