Rekommenderad rutt
Köpenhamn
Resa direkt till Göteborg med buss, flygplan
Göteborg
Se priser
Alternativa rutter
Köpenhamn
Resa med tåg till Frederikshavn
Frederikshavn
Resa med färja till Göteborg
Göteborg
Se priser
Köpenhamn
Resa med tåg, buss till Malmö
Malmö
Resa med buss till Göteborg
Göteborg
Se priser

Hur tar man sig från Köpenhamn till Göteborg?

Planerar du att resa till Köpenhamn från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Köpenhamn till Göteborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Köpenhamn och Göteborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Danske StatsBaner (DSB), SJ, FlixBus, Swebus eller Eurolines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Köpenhamn och Göteborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Köpenhamn-Göteborg-resa.

För din resa från Köpenhamn till Göteborg har du flera transportalternativ.

Köpenhamn Göteborg med färja

Färjan mellan Köpenhamn och Göteborg är ett intressant transportalternativ för resenärer som vill ha en stressfri resa och en unik upplevelse.

Buss från Köpenhamn till Göteborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Köpenhamn till Göteborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Köpenhamn Göteborg med tåg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Köpenhamn Göteborg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Köpenhamn Göteborg med flyg

Många flygningar förbinder Köpenhamn med Göteborg varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Göteborg på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Köpenhamn till Göteborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Köpenhamn Göteborg

Avgångsstad
Köpenhamn
Danmark
Staden som är destination
Göteborg
Sverige
Avstånd
227 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och flygplan
Sök efter Köpenhamn Göteborg biljetter
Sök efter boende i Göteborg
Planera din resa från Köpenhamn till Göteborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Köpenhamn till Göteborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Köpenhamn och Göteborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Danske StatsBaner (DSB), SJ, FlixBus, Swebus eller Eurolines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Köpenhamn och Göteborg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Köpenhamn och Göteborg

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Köpenhamn till Göteborg?
Hastighet Tåg från Köpenhamn till Göteborg är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Köpenhamn och Göteborg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Köpenhamn eller Göteborg ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Köpenhamn-Göteborg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Köpenhamn Göteborg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med färja från Köpenhamn till Göteborg?
Trevlig upplevelse Färjeresor mellan Köpenhamn och Göteborg är i sig själva en mycket trevlig reseupplevelse och erbjuder ofta panoramautsikt över havet eller kusten.
Komfort Färjan Köpenhamn Göteborg erbjuder mycket mer utrymme för att röra sig och koppla av under resan till Göteborg än något annat transportmedel.
Bekvämt Det är möjligt att gå ombord med ett fordon, vilket kan vara mycket praktiskt för familjesemestrar och för att bära tungt eller skrymmande bagage.
Flexibilitet Avgångstiderna för färjor mellan Köpenhamn och Göteborg kan vara mer begränsade än för andra transportsätt, vilket kan göra det svårare att planera en resa till Göteborg.
Varaktighet Färjeresor mellan Köpenhamn och Göteborg kan ta längre tid än att använda andra transportsätt, t.ex. flyg, vilket kan vara en nackdel för resenärer som har bråttom till Göteborg.
Priser Priserna för färjor mellan Köpenhamn och Göteborg kan vara högre än för andra transportsätt.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Köpenhamn till Göteborg?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Köpenhamn och Göteborg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Köpenhamn och Göteborg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Köpenhamn till Göteborg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Göteborg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Köpenhamn och Göteborg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Köpenhamn till Göteborg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Göteborg för att täcka den 227 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Köpenhamn till Göteborg?
Hastighet Att flyga mellan Köpenhamn och Göteborg är det snabbaste sättet att resa de 227 km mellan Köpenhamn och Göteborg.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Köpenhamn till Göteborg, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Göteborg måste ofta anlända tidigt till Köpenhamns flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Köpenhamn Göteborg har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Köpenhamn till Göteborg kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Köpenhamn? Var anländer jag i Göteborg?

Bussstationer för avgång i Köpenhamn

Kobenhavn
Karta
Köbenhavns Lufthavn
Karta
Köbenhavn Ingerslevsgade
Karta

Avgångsstationer i Köpenhamn

København H
Karta
Valby St.
Karta
Københavns Lufthavn Kastrup
Karta
Österport
Karta
Nørreport St.
Karta

Avgångsflygplatser i Köpenhamn

Copenhagen
Karta

Ankomsthamnar i Göteborg

Gothenburg Elof Lindälvs Gata
Karta

Bussstationer för ankomst till Göteborg

Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Gothenburg
Karta

Ankomstflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta
Sök efter Köpenhamn Göteborg biljetter
Sök efter boende i Göteborg

3 tips för billigare resor mellan Köpenhamn och Göteborg

Har du bestämt dig för att resa från Köpenhamn till Göteborg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med färja, buss, tåg eller flygplan kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Köpenhamn till Göteborg.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Köpenhamn-Göteborg är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Göteborg under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Köpenhamn och Göteborg. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Köpenhamn-Göteborg.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Köpenhamn till Göteborg. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Göteborg.

Färja Köpenhamn Göteborg

Bekvämligheterna ombord på färjan från Köpenhamn till Göteborg varierar beroende på färjerederi och fartygstyp. Moderna färjor erbjuder dock i allmänhet faciliteter som restauranger, barer, butiker, lekplatser för barn, lounger och hytter.

Förhandsbokning rekommenderas alltid när du reser mellan Köpenhamn och Göteborg, särskilt under högtrafikperioder. Detta garanterar de bästa priserna och en garanterad plats ombord.

Vissa färjerederier som trafikerar mellan Köpenhamn och Göteborg erbjuder rabatterade priser för barn och seniorer. Det är tillrådligt att göra en prissökning på Vivanoda med angivande av resenärernas ålder för att se om dessa rabatter är tillgängliga.

De flesta färjerederier erbjuder Wi-Fi ombord på färjan från Köpenhamn till Göteborg, men detta kan medföra extra kostnader. Det är därför lämpligt att kontrollera med det berörda företaget om Wi-Fi finns tillgängligt och om avgifter tillkommer.

Observera att det inte finns någon direkt färjeförbindelse mellan Köpenhamn och Göteborg. Färjeresans längd beror främst på vilket färjerederi du använder.

Priset på en färjebiljett från Köpenhamn till Göteborg kan variera beroende på färjerederi och säsong. Det är därför lämpligt att söka efter färjebiljetter från Köpenhamn till Göteborg på Vivanoda. På så sätt kan du jämföra de olika bolagen och ta reda på de aktuella priserna.

Färjerederier Köpenhamn Göteborg

Stena Line
Stena Line
Sök efter färjebiljetter Köpenhamn Göteborg

Buss Köpenhamn Göteborg

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Köpenhamn-Göteborg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Köpenhamn till Göteborg på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Köpenhamn-Göteborg, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Köpenhamn och Göteborg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Köpenhamn-Göteborg extra kostnader.

Frekvensen av avgångarna till Köpenhamn från Göteborg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Göteborg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Köpenhamn och Göteborg har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Köpenhamn Göteborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Eurolines
Eurolines
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Köpenhamn Göteborg

Tåg Köpenhamn Göteborg

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Köpenhamn och Göteborg rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbiljetter från Köpenhamn till Göteborg kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Köpenhamn till Göteborg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Göteborg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Köpenhamn till Göteborg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Köpenhamn till Göteborg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Köpenhamn och Göteborg.

Detta beror ofta på tågbolagets biljettpris och avbokningspolicy. Om din tågbiljett från Köpenhamn till Göteborg inte är återbetalningsbar kan det finnas alternativ för att byta eller ändra den mot en extra avgift.

Tågbolag från Köpenhamn till Göteborg

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Köpenhamn Göteborg

Flyg Köpenhamn Göteborg

Flygbolag Köpenhamn Göteborg

Air Serbia
Air Serbia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Köpenhamn Göteborg
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid