Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Turku med flyg, färja
Turku
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med färja, flyg till Helsingfors
Helsingfors
Resa med tåg till Turku
Turku
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Turku?

Planerar du att resa till Turku från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Turku, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Turku, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (VR, Blue1, Norwegian Air Shuttle, Finnair eller Silja Line) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Turku har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Turku-resa.

För din resa från Stockholm till Turku har du flera transportalternativ.

Tåg Stockholm Turku

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Turku idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Turku

Många flygningar förbinder Stockholm med Turku varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Turku på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Turku som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Turku

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Turku
Finland
Avstånd
265 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och färja
Sök efter Stockholm Turku biljetter
Sök efter boende i Turku
Planera din resa från Stockholm till Turku enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Turku enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Turku som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som VR, Blue1, Norwegian Air Shuttle, Finnair eller Silja Line för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Turku med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Turku

Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Turku?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Turku, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Turku är det snabbaste sättet att resa de 265 km mellan Stockholm och Turku.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Turku kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Turku måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Turku har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Turku?
Hastighet Tåg från Stockholm till Turku är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Turku erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Landskap Tågen mellan Stockholm och Turku erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Turku-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Turku-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Turku?

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta
Vasteras/Hasslo
Karta

Ankomststationer i Turku

Turku
Karta
Kupittaa
Karta
Turku satama
Karta

Ankomstflygplatser i Turku

Turku
Karta
Sök efter Stockholm Turku biljetter
Sök efter boende i Turku

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Turku

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Turku och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Turku.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Turku, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Turku och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Turku är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Turku under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Turku. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Turku.

Tåg Stockholm Turku

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Turku rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Turku minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Stockholm till Turku kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Turku. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågen mellan Stockholm och Turku är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Turku. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Turku.

Tågbolag från Stockholm till Turku

VR
VR
Sök efter tågbiljetter Stockholm Turku

Flyg Stockholm Turku

Flygbolag Stockholm Turku

Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Finnair
Finnair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Sök efter flyg Stockholm Turku
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid