Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Tallinn med flyg, färja
Tallinn
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med färja till Åbo
Åbo
Resa med färja, buss till Tallinn
Tallinn
Se priser
Stockholm
Resa med färja till Helsingfors
Helsingfors
Resa med färja, buss till Tallinn
Tallinn
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Tallinn?

Planerar du att resa till Tallinn från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Tallinn, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Tallinn, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, FlyBE, Finnair, Blue1 eller Tallink) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Tallinn har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Tallinn-resa.

För din resa från Stockholm till Tallinn har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Tallinn

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Tallinn, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Flyg Stockholm Tallinn

Många flygningar förbinder Stockholm med Tallinn varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Tallinn på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Tallinn som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Tallinn

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Tallinn
Estland
Avstånd
379 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och färja
Sök efter Stockholm Tallinn biljetter
Sök efter boende i Tallinn
Planera din resa från Stockholm till Tallinn enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Tallinn enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Tallinn som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, FlyBE, Finnair, Blue1 eller Tallink för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Tallinn med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Tallinn

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Tallinn?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Tallinn, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Tallinn är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Tallinn (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Tallinn är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Tallinn kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Stockholm till Tallinn är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Tallinn för att täcka den 379 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Tallinn?
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Tallinn är det snabbaste sättet att resa de 379 km mellan Stockholm och Tallinn.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Tallinn, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Tallinn måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Tallinn kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Tallinn har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Tallinn?

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta
Vasteras/Hasslo
Karta
Skavsta
Karta

Bussstationer för ankomst till Tallinn

Tallinn
Karta

Ankomstflygplatser i Tallinn

Ulemiste
Karta
Sök efter Stockholm Tallinn biljetter
Sök efter boende i Tallinn

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Tallinn

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Tallinn och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Tallinn.

  • 1. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Stockholm och Tallinn med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Tallinn.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Tallinn är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Tallinn under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Tallinn. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Tallinn.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Tallinn är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Tallinn under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Stockholm Tallinn

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Tallinn, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Tallinn varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Tallinn, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Tallinn varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Tallinn på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Tallinn. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Priserna för bussar Stockholm-Tallinn kan variera beroende på bolag, bokningsklass, resedatum och avgångstid. Genom att använda Vivanoda kan du jämföra priser mellan olika bolag med ett klick innan du bokar för att hitta det bästa erbjudandet.

Studenter, seniorer och barn kan få rabatter på bussbiljetter från Stockholm till Tallinn hos vissa bussbolag. Vi rekommenderar att du kontrollerar detta när du söker efter din biljett på Vivanoda och kommer ihåg att ange din ålder. Du kommer då att kunna se de priser som gäller för din åldersgrupp.

Bussbolag Stockholm Tallinn

FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Stockholm Tallinn

Flyg Stockholm Tallinn

Flygbolag Stockholm Tallinn

FlyBE
FlyBE
Finnair
Finnair
Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Ryanair
Ryanair
Sök efter flyg Stockholm Tallinn
Stockholm till Tallinn - Billiga buss, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Tallinn

Vad man ska se och göra i Tallinn?

En av Tallinns mest kända sevärdheter är Gamla stan, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Med sina färgglada hus med spetsiga gavlar, medeltida torg och smala kullerstensgränder förflyttar den besökaren tillbaka i tiden. Missa inte Place de l'Hôtel de Ville, med magnifik gotisk arkitektur och en fontän från 1400-talet. Alexander Nevski-katedralen, St Ollie's Church och Tallinns torn är också sevärdheter som man inte får missa.

Lokala transportalternativ är varierade och lätta att använda. Gamla stan är perfekt att utforska till fots, så att besökarna kan förlora sig i labyrinten av historiska gator och njuta av den unika medeltida atmosfären. För dem som föredrar att ta sig runt snabbare finns det spårvagnar och bussar som trafikerar hela staden. Dessutom erbjuder Tallinn cykeluthyrning, vilket är ett utmärkt sätt att utforska stadens omgivningar.

Förutom sin medeltida charm erbjuder Tallinn också många alternativ för kulturälskare. Staden har ett antal museer, bland annat Estlands historiska museum, Kadriorgs konstmuseum och ockupationsmuseet. Alla erbjuder en fascinerande inblick i Estlands historia och kultur.

När det gäller mat erbjuder Tallinn en rad estniska kulinariska läckerheter. Lokala restauranger serverar traditionella rätter som estnisk, stekt vildsvin och inlagd sill. Besökare kan också prova en mängd olika lokala ölsorter och läckra estniska bakverk.

Sök efter Stockholm Tallinn biljetter
Sök efter boende i Tallinn

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid