Reser från Tallinn till Jönköping

Planera din resa från Tallinn till Jönköping i tåg, buss, färja, flygplan

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

2 alternativ att gå från Tallinn till Jönköping i flygplan, färja, tåg, buss

  • Välj vilken rutt du vill ha
  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Tallinn
Jönköping
  • Hämta priser
2
Tallinn
Stockholm
Jönköping
/
/
  • Hämta priser

Resa Tallinn Jönköping

Transportmedelflygplan, färja, buss, tåg
avstånd640 km
Direkt linjeNej

Hur får man från Tallinn till Jönköping?

Vi erbjuder 2 linjer i tåg, buss, färja, flygplanatt förbereda din Tallinn Jönköping resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
  • Sortera resultat efter transportsätt (tåg, buss, färja, flygplan).
  • Få priser, tider och varaktighet för resan Tallinn Jönköping genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
  • Hitta städerna Tallinn och Jönköping på en karta, liksom rutten Tallinn Jönköping och de olika anslutningspunkterna (Axamo flygplats, Jönköping Centralstation busstation, Jönköping Centralstation Station, Ulemiste flygplats, Tallinn Terminal A färjeterminal, ...) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
  • Sök efter hotell i Jönköping

Alla transportsätt Tallinn Jönköping

För en resa från Tallinn (Estland) till Jönköping (Sverige) med ett avstånd på 640 km kan du låna 4 transportmedel, eventuellt kombinera flygplan, färja, buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Ingen direktflyg tillåter dig att flyga till Jönköping från Tallinn, men det är möjligt att göra denna resa endast med flyg med flyg Tallinn-Stockholm och Stockholm-Jönköping
Lämna Tallinn och anländer tillräckligt tidigt (minst 2 timmar före avgångstid) till Ulemiste TLL flygplats vid 3.7 km, för incheckning för flygningen till Stockholm (Arlanda Airport, IATA-kod: ARN) som drivs av FlyBE, SAS - Scandinavian Airlines eller Ryanair.Från Stockholm, ta ett annat plan med Avies som tar dig till Axamo flygplats (Jönköping, Sverige).
Det finns ingen direktkorsning i Tallinn Jönköping, så du måste använda ett annat medel (tåg) att kombinera med färjan för att slutföra havskorsningen Tallinn-Stockholm.
Du kommer att gå in i hamnen i Tallinn Terminal A på 0.8 km de Tallinn ombord på ett Tallink eller St. Peter Line-fartyg. Båten kommer docka i Stockholm Värtahamnen Terminal Port vid 3.1 km från Stockholm. Vi rekommenderar dig att anlända till Tallinn hamn för ombordstigning en till två timmar före den tid som anges på din bokning.
Även om det inte är möjligt att resa till Tallinn Jönköping endast med buss, finns det andra transportsätt (färja) som kommer att slutföra resan Stockholm-Jönköping.
Du kommer ombord på en buss till Stockholm. Bussen kommer att släppa dig i Jönköping Centralstation (0.4 km från Jönköping, Sverige) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Stockholm busstation (vid 0.5 km de Stockholm) minst 15 minuter före avgångstiden för Jönköping.
Det är inte möjligt att gå direkt från Tallinn till Jönköping utan förändring. Du kan ta tågetStockholm-Jönköping och använda färja för att nå ditt slutmål.
Tåg från SJ till Jönköping lämnar Stockholm Centralstation järnvägsstation i Stockholm. Ankomst till Jönköping kommer att vara vid Jönköping Centralstation Station (0.4 km från centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)