Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Storlien med tåg
Storlien
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Östersund
Östersund
Resa med tåg till Storlien
Storlien
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med tåg till Storlien
Storlien
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Storlien?

Planerar du att resa till Storlien från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Storlien, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Storlien, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, Snälltåget, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Storlien har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Storlien-resa.

För din resa från Stockholm till Storlien har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Storlien

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Storlien, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Storlien

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Storlien idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Storlien

Många flygningar förbinder Stockholm med Storlien varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Storlien på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Storlien som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Storlien

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Storlien
Sverige
Avstånd
545 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Stockholm Storlien biljetter
Sök efter boende i Storlien
Planera din resa från Stockholm till Storlien enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Storlien enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Storlien som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, Snälltåget, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Storlien med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Storlien

Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Storlien?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Storlien, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Storlien är det snabbaste sättet att resa de 545 km mellan Stockholm och Storlien.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Storlien har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Storlien kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Storlien måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Storlien?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Storlien är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Storlien är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Storlien (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Storlien, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Stockholm till Storlien är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Storlien för att täcka den 545 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Storlien kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Storlien?
Miljövänligt Tåget Stockholm-Storlien anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Storlien ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Stockholm och Storlien erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Storlien-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Storlien-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Storlien?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta

Ankomststationer i Storlien

Storlien
Karta
Sök efter Stockholm Storlien biljetter
Sök efter boende i Storlien

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Storlien

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Storlien och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Storlien.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Storlien är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Storlien under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Storlien. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Storlien.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Storlien. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Storlien.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Stockholm och Storlien med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Storlien.

Buss Stockholm Storlien

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Storlien varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Storlien, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Stockholm och Storlien är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Storlien. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Storlien, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Stockholm och Storlien har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Storlien varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Storlien på Vivanoda.

Bussbolag Stockholm Storlien

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Storlien

Tåg Stockholm Storlien

Tågbiljetter från Stockholm till Storlien kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Storlien minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Storlien. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Storlien. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Storlien.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Storlien, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Storlien beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Storlien är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbolag från Stockholm till Storlien

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Storlien

Flyg Stockholm Storlien

Flygbolag Stockholm Storlien

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Stockholm Storlien

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid