Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Långsele med tåg
Långsele
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Sundsvall
Sundsvall
Resa med tåg till Långsele
Långsele
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med tåg till Långsele
Långsele
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Långsele?

Planerar du att resa till Långsele från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Långsele, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Långsele, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Långsele har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Långsele-resa.

För din resa från Stockholm till Långsele har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Långsele

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Långsele, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Långsele

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Långsele idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Långsele

Många flygningar förbinder Stockholm med Långsele varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Långsele på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Långsele som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Långsele

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Långsele
Sverige
Avstånd
431 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Stockholm Långsele biljetter
Sök efter boende i Långsele
Planera din resa från Stockholm till Långsele enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Långsele enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Långsele som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Långsele med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Långsele

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Långsele?
Hastighet Tåg från Stockholm till Långsele är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Landskap Tågen mellan Stockholm och Långsele erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Långsele erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Långsele-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Långsele-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Långsele?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Långsele, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Långsele är det snabbaste sättet att resa de 431 km mellan Stockholm och Långsele.
Säkerhetskontroller Resenärer till Långsele måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Långsele har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Långsele kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Långsele?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Långsele, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Långsele är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Långsele är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Långsele (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Stockholm till Långsele är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Långsele för att täcka den 431 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Långsele kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Långsele?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta

Ankomststationer i Långsele

Långsele station
Karta
Sök efter Stockholm Långsele biljetter
Sök efter boende i Långsele

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Långsele

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Långsele och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Långsele.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Långsele är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Långsele under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Långsele. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Långsele.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Långsele är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Långsele under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Långsele. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Långsele.

Buss Stockholm Långsele

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Långsele varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Långsele på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Långsele varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Långsele för ditt resedatum.

De flesta bussar mellan Stockholm och Långsele är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussar mellan Stockholm och Långsele har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Långsele varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Långsele, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Långsele extra kostnader.

Bussbolag Stockholm Långsele

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Långsele

Tåg Stockholm Långsele

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Långsele rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Långsele beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Långsele är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Långsele. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Långsele.

Tågbiljetter från Stockholm till Långsele kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågen mellan Stockholm och Långsele är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Långsele, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Stockholm till Långsele

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Långsele

Flyg Stockholm Långsele

Flygbolag Stockholm Långsele

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Stockholm Långsele

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid