Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Hudiksvall med tåg
Hudiksvall
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Sundsvall
Sundsvall
Resa med tåg till Hudiksvall
Hudiksvall
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med tåg till Hudiksvall
Hudiksvall
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Hudiksvall?

Planerar du att resa till Hudiksvall från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Hudiksvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Hudiksvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Hudiksvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Hudiksvall-resa.

För din resa från Stockholm till Hudiksvall har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Hudiksvall

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Hudiksvall, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Hudiksvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Hudiksvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Hudiksvall

Många flygningar förbinder Stockholm med Hudiksvall varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Hudiksvall på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Hudiksvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Hudiksvall

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Hudiksvall
Sverige
Avstånd
272 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Stockholm Hudiksvall biljetter
Sök efter boende i Hudiksvall
Planera din resa från Stockholm till Hudiksvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Hudiksvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Hudiksvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Hudiksvall med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Hudiksvall

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Hudiksvall?
Hastighet Tåg från Stockholm till Hudiksvall är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Hudiksvall erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Hudiksvall ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Hudiksvall-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Hudiksvall-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Hudiksvall?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Hudiksvall, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Hudiksvall är det snabbaste sättet att resa de 272 km mellan Stockholm och Hudiksvall.
Säkerhetskontroller Resenärer till Hudiksvall måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Hudiksvall har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Hudiksvall kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Hudiksvall?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Hudiksvall, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Hudiksvall är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Hudiksvall är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Hudiksvall (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Stockholm till Hudiksvall är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Hudiksvall för att täcka den 272 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Hudiksvall kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Hudiksvall?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta

Ankomststationer i Hudiksvall

Hudiksvall station
Karta
Sök efter Stockholm Hudiksvall biljetter
Sök efter boende i Hudiksvall

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Hudiksvall

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Hudiksvall och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Hudiksvall.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Hudiksvall, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Hudiksvall och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Hudiksvall är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Hudiksvall under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Hudiksvall. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Hudiksvall.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Hudiksvall. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Hudiksvall.

Buss Stockholm Hudiksvall

De flesta bussar mellan Stockholm och Hudiksvall är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Hudiksvall varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Hudiksvall för ditt resedatum.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Hudiksvall extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Hudiksvall varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Hudiksvall på Vivanoda.

Bussar mellan Stockholm och Hudiksvall har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Hudiksvall. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Stockholm Hudiksvall

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Hudiksvall

Tåg Stockholm Hudiksvall

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Hudiksvall rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Hudiksvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Hudiksvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Hudiksvall, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbiljetter från Stockholm till Hudiksvall kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Hudiksvall. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Hudiksvall.

Tågen mellan Stockholm och Hudiksvall är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Stockholm till Hudiksvall

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Hudiksvall

Flyg Stockholm Hudiksvall

Flygbolag Stockholm Hudiksvall

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Stockholm Hudiksvall

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid