Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Herrljunga med tåg
Herrljunga
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med tåg, buss, flyg till Göteborg
Göteborg
Resa med tåg till Herrljunga
Herrljunga
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Orebro
Orebro
Resa med tåg till Herrljunga
Herrljunga
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Herrljunga?

Planerar du att resa till Herrljunga från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Herrljunga, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Herrljunga, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixTrain, Snälltåget, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Herrljunga har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Herrljunga-resa.

För din resa från Stockholm till Herrljunga har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Herrljunga

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Herrljunga, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Herrljunga

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Herrljunga idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Herrljunga

Många flygningar förbinder Stockholm med Herrljunga varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Herrljunga på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Herrljunga som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Herrljunga

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Herrljunga
Sverige
Avstånd
323 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Stockholm Herrljunga biljetter
Sök efter boende i Herrljunga
Planera din resa från Stockholm till Herrljunga enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Herrljunga enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Herrljunga som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixTrain, Snälltåget, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Herrljunga med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Herrljunga

Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Herrljunga?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Herrljunga, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Herrljunga är det snabbaste sättet att resa de 323 km mellan Stockholm och Herrljunga.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Herrljunga har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Herrljunga kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Herrljunga måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Herrljunga?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Herrljunga är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Herrljunga är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Herrljunga (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Herrljunga, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Stockholm till Herrljunga är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Herrljunga för att täcka den 323 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Herrljunga kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Herrljunga?
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Herrljunga ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Stockholm och Herrljunga erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Herrljunga erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Herrljunga-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Herrljunga-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Herrljunga?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta

Ankomststationer i Herrljunga

Herrljunga station
Karta
Sök efter Stockholm Herrljunga biljetter
Sök efter boende i Herrljunga

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Herrljunga

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Herrljunga och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Herrljunga.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Herrljunga är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Herrljunga under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Herrljunga. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Herrljunga.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Stockholm och Herrljunga med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Herrljunga.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Herrljunga. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Herrljunga.

Buss Stockholm Herrljunga

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Herrljunga extra kostnader.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Herrljunga varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Herrljunga, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Herrljunga. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Herrljunga varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Herrljunga på Vivanoda.

Studenter, seniorer och barn kan få rabatter på bussbiljetter från Stockholm till Herrljunga hos vissa bussbolag. Vi rekommenderar att du kontrollerar detta när du söker efter din biljett på Vivanoda och kommer ihåg att ange din ålder. Du kommer då att kunna se de priser som gäller för din åldersgrupp.

Bussarna Stockholm-Herrljunga är i allmänhet utrustade med luftkonditionering för att hålla passagerarna bekväma, särskilt på sommaren när temperaturen är hög.

Bussbolag Stockholm Herrljunga

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Herrljunga

Tåg Stockholm Herrljunga

Tågbiljetter från Stockholm till Herrljunga kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Herrljunga. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågen mellan Stockholm och Herrljunga är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Herrljunga, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Herrljunga minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Herrljunga. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Herrljunga.

Tågbolag från Stockholm till Herrljunga

SJ
SJ
FlixTrain
FlixTrain
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Herrljunga

Flyg Stockholm Herrljunga

Flygbolag Stockholm Herrljunga

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Stockholm Herrljunga

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid