Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Hallsberg med tåg
Hallsberg
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med tåg, buss till Södertälje
Södertälje
Resa med tåg till Hallsberg
Hallsberg
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Eskilstuna
Eskilstuna
Resa med tåg till Hallsberg
Hallsberg
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Hallsberg?

Planerar du att resa till Hallsberg från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Hallsberg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Hallsberg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Hallsberg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Hallsberg-resa.

För din resa från Stockholm till Hallsberg har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Hallsberg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Hallsberg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Hallsberg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Hallsberg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Hallsberg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Hallsberg

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Hallsberg
Sverige
Avstånd
171 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Stockholm Hallsberg biljetter
Sök efter boende i Hallsberg
Planera din resa från Stockholm till Hallsberg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Hallsberg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Hallsberg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Hallsberg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Hallsberg

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Hallsberg?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Hallsberg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Hallsberg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Hallsberg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Hallsberg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Hallsberg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Stockholm till Hallsberg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Hallsberg för att täcka den 171 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Hallsberg?
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Hallsberg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Stockholm till Hallsberg är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Stockholm-Hallsberg anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Kostnad Stockholm-Hallsberg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Hallsberg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Hallsberg?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Ankomststationer i Hallsberg

Hallsberg station
Karta
Sök efter Stockholm Hallsberg biljetter
Sök efter boende i Hallsberg

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Hallsberg

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Hallsberg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Hallsberg.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Stockholm till Hallsberg. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Hallsberg kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Hallsberg är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Hallsberg under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Hallsberg är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Hallsberg under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Hallsberg. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Hallsberg.

Buss Stockholm Hallsberg

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Hallsberg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Hallsberg på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Stockholm och Hallsberg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Hallsberg extra kostnader.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Hallsberg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Hallsberg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussarna Stockholm-Hallsberg är i allmänhet utrustade med luftkonditionering för att hålla passagerarna bekväma, särskilt på sommaren när temperaturen är hög.

Bussbiljetter Stockholm-Hallsberg är ofta billigare om du köper dem i förväg, särskilt om du bokar flera veckor i förväg. Vissa bussbolag erbjuder dock även sista minuten-erbjudanden för att fylla de återstående platserna.

Bussbolag Stockholm Hallsberg

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Stockholm Hallsberg

Tåg Stockholm Hallsberg

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Hallsberg. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Hallsberg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Hallsberg rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Hallsberg, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Hallsberg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Hallsberg.

Tågbiljetter från Stockholm till Hallsberg kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Stockholm till Hallsberg

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Hallsberg

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid