Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Bracke med tåg
Bracke
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Östersund
Östersund
Resa med tåg till Bracke
Bracke
Se priser
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Sundsvall
Sundsvall
Resa med tåg till Bracke
Bracke
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Bracke?

Planerar du att resa till Bracke från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Bracke, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Bracke, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, Snälltåget, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Bracke har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Bracke-resa.

För din resa från Stockholm till Bracke har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Bracke

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Bracke, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Bracke

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Bracke idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Bracke

Många flygningar förbinder Stockholm med Bracke varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Bracke på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Bracke som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Bracke

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Bracke
Sverige
Avstånd
406 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Stockholm Bracke biljetter
Sök efter boende i Bracke
Planera din resa från Stockholm till Bracke enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Bracke enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Bracke som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, Snälltåget, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Bracke med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Bracke

Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Bracke?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Bracke, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Bracke är det snabbaste sättet att resa de 406 km mellan Stockholm och Bracke.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Bracke har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Bracke kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Bracke måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Bracke?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Bracke är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Bracke är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Bracke (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Bracke, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Stockholm till Bracke är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Bracke för att täcka den 406 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Bracke kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Bracke?
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Bracke ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Stockholm och Bracke erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Bracke erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Bracke-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Bracke-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Bracke?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta

Ankomststationer i Bracke

Bräcke station
Karta
Sök efter Stockholm Bracke biljetter
Sök efter boende i Bracke

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Bracke

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Bracke och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Bracke.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Stockholm till Bracke. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Bracke kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Bracke är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Bracke under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Bracke. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Bracke.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Stockholm och Bracke med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Bracke.

Buss Stockholm Bracke

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Bracke varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Bracke på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Bracke varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Bracke, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Bracke extra kostnader.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Bracke. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Bracke varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Bracke för ditt resedatum.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Bracke, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Stockholm Bracke

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Bracke

Tåg Stockholm Bracke

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Bracke. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Bracke.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Bracke. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Bracke rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Bracke beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Bracke är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Stockholm till Bracke kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Biljetter för sträckan Stockholm-Bracke kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Stockholm till Bracke

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Bracke

Flyg Stockholm Bracke

Flygbolag Stockholm Bracke

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Stockholm Bracke

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid