Mora
Resa direkt till Stockholm med flyg, tåg, buss
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Mora till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Mora och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Mora till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Mora och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Avies, SJ, Snälltåget eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Mora och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Mora-Stockholm-resa.

För din resa från Mora till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Mora till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Mora till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Mora Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Mora Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Mora Stockholm

Många flygningar förbinder Mora med Stockholm varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Stockholm på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Mora till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Mora Stockholm

Avgångsstad
Mora
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
270 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg, tåg och buss
Sök efter Mora Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Mora till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Mora till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Mora och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Avies, SJ, Snälltåget eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Mora och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Mora och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Mora till Stockholm?
Hastighet Tåg från Mora till Stockholm är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Mora-Stockholm anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Tillgänglighet Tågstationerna i Mora eller Stockholm ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Mora-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Mora Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Mora till Stockholm?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Mora och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Mora till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Mora och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Mora och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Mora till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 270 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Mora till Stockholm?
Hastighet Att flyga mellan Mora och Stockholm är det snabbaste sättet att resa de 270 km mellan Mora och Stockholm.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Mora till Stockholm, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Stockholm måste ofta anlända tidigt till Moras flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Mora till Stockholm kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Mora Stockholm har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Mora? Var anländer jag i Stockholm?

Bussstationer för avgång i Mora

Mora station
Karta

Avgångsstationer i Mora

Mora station
Karta

Avgångsflygplatser i Mora

Mora
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Sök efter Mora Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Mora och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Mora till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Mora till Stockholm.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Mora till Stockholm, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Stockholm och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Mora-Stockholm är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Stockholm under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Mora-Stockholm. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Stockholm.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Mora till Stockholm. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Stockholm kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Buss Mora Stockholm

Frekvensen av avgångarna till Mora från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Mora och Stockholm har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Mora och Stockholm varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Stockholm för ditt resedatum.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Mora-Stockholm, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Mora-Stockholm. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Mora-Stockholm extra kostnader.

Bussbolag Mora Stockholm

Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Mora Stockholm

Tåg Mora Stockholm

Tågbiljetter från Mora till Stockholm kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Mora till Stockholm. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Mora och Stockholm.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Mora till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Mora till Stockholm, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågen mellan Mora och Stockholm är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Mora och Stockholm rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Mora till Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Mora Stockholm

Flyg Mora Stockholm

Flygbolag Mora Stockholm

Avies
Avies
Sök efter flyg Mora Stockholm
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid