Rekommenderad rutt
Östersund
Resa direkt till Stockholm med flyg, tåg
Stockholm
Se priser
Alternativa rutter
Östersund
Resa med tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Östersund till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Östersund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Östersund till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Östersund och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Östersund och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Östersund-Stockholm-resa.

För din resa från Östersund till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Östersund till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Östersund till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Östersund Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Östersund Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Östersund Stockholm

Många flygningar förbinder Östersund med Stockholm varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Stockholm på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Östersund till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Östersund Stockholm

Avgångsstad
Östersund
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
465 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och tåg
Sök efter Östersund Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Östersund till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Östersund till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Östersund och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Östersund och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Östersund och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Östersund till Stockholm?
Hastighet Tåg från Östersund till Stockholm är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Östersund-Stockholm anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Östersund och Stockholm erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Östersund-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Östersund Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Östersund till Stockholm?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Östersund och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Östersund till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Östersund och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Östersund och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Östersund till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 465 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Östersund till Stockholm?
Hastighet Att flyga mellan Östersund och Stockholm är det snabbaste sättet att resa de 465 km mellan Östersund och Stockholm.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Östersund till Stockholm, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Stockholm måste ofta anlända tidigt till Östersunds flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Östersund till Stockholm kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Östersund Stockholm har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Östersund? Var anländer jag i Stockholm?

Avgångsstationer i Östersund

Östersund Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Östersund

Froesoe
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta
Sök efter Östersund Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Östersund och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Östersund till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Östersund till Stockholm.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Östersund till Stockholm, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Stockholm och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Östersund-Stockholm är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Stockholm under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Östersund och Stockholm. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Östersund-Stockholm.

Buss Östersund Stockholm

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Östersund-Stockholm. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Östersund och Stockholm varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Stockholm för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Östersund-Stockholm varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Östersund till Stockholm på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Östersund och Stockholm är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Frekvensen av avgångarna till Östersund från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Östersund-Stockholm extra kostnader.

Bussbolag Östersund Stockholm

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Östersund Stockholm

Tåg Östersund Stockholm

Tågen mellan Östersund och Stockholm är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Östersund till Stockholm beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Stockholm är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Östersund till Stockholm. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Östersund till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Östersund till Stockholm. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Östersund och Stockholm.

Detta beror ofta på tågbolagets biljettpris och avbokningspolicy. Om din tågbiljett från Östersund till Stockholm inte är återbetalningsbar kan det finnas alternativ för att byta eller ändra den mot en extra avgift.

Tågbolag från Östersund till Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Östersund Stockholm

Flyg Östersund Stockholm

Flygbolag Östersund Stockholm

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Östersund Stockholm
Östersund till Stockholm - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Östersund till Stockholm

Vad man ska se och göra i Stockholm?

Stockholm är också känt för sin eleganta och minimalistiska design, med många mode-, möbel- och inredningsbutiker. För matälskare erbjuder staden ett modernt nordiskt kök samt traditionella svenska rätter som köttbullar och smörgåsbord.

Stadens grönområden får du inte heller missa, med Kungliga Djurgårdsparken och Bergius botaniska trädgård som populära mål för promenader och picknickar. För en panoramautsikt över staden får du inte missa tv-tornet Kaknästornet.

Slutligen är Stockholms livliga nattliv en annan attraktiv aspekt av staden, med många barer, klubbar och restauranger som är öppna till sent på kvällen. Stockholm är en fascinerande och mångsidig stad som erbjuder något för varje resenär.

Sök efter Östersund Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid