Karlstad
Resa direkt till Kristinehamn med tåg, buss
Kristinehamn
Se priser

Hur tar man sig från Karlstad till Kristinehamn?

Planerar du att resa till Kristinehamn från Karlstad och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Karlstad till Kristinehamn, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Karlstad och Kristinehamn, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Karlstad och Kristinehamn har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Karlstad-Kristinehamn-resa.

För din resa från Karlstad till Kristinehamn har du flera transportalternativ.

Buss från Karlstad till Kristinehamn

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Karlstad till Kristinehamn, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Karlstad Kristinehamn

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Karlstad Kristinehamn idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Karlstad till Kristinehamn som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Karlstad Kristinehamn

Avgångsstad
Karlstad
Sverige
Staden som är destination
Kristinehamn
Sverige
Avstånd
35 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Karlstad Kristinehamn biljetter
Sök efter boende i Kristinehamn
Planera din resa från Karlstad till Kristinehamn enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Karlstad till Kristinehamn enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Karlstad och Kristinehamn som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Karlstad och Kristinehamn med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Karlstad och Kristinehamn

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Karlstad till Kristinehamn?
Priser Bussbiljetter från Karlstad till Kristinehamn är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Kristinehamn (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Karlstad och Kristinehamn, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Karlstad och Kristinehamn är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Karlstad och Kristinehamn kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Karlstad till Kristinehamn är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Kristinehamn för att täcka den 35 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Karlstad till Kristinehamn?
Tillgänglighet Tågstationerna i Karlstad eller Kristinehamn ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Karlstad och Kristinehamn erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Hastighet Tåg från Karlstad till Kristinehamn är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Karlstad-Kristinehamn-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Karlstad Kristinehamn-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Karlstad? Var anländer jag i Kristinehamn?

Bussstationer för avgång i Karlstad

Karlstad busstation
Karta
Karlstad Universitetet
Karta

Avgångsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Kristinehamn

Kristinehamn station
Karta

Ankomststationer i Kristinehamn

Kristinehamn station
Karta
Sök efter Karlstad Kristinehamn biljetter
Sök efter boende i Kristinehamn

3 tips för billigare resor mellan Karlstad och Kristinehamn

Har du bestämt dig för att resa från Karlstad till Kristinehamn och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Karlstad till Kristinehamn.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Karlstad till Kristinehamn. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Kristinehamn kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Karlstad och Kristinehamn med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Kristinehamn.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Karlstad till Kristinehamn, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Kristinehamn och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Karlstad Kristinehamn

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Karlstad-Kristinehamn. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Karlstad och Kristinehamn varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Kristinehamn för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Karlstad från Kristinehamn varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Kristinehamn, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Karlstad-Kristinehamn varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Karlstad till Kristinehamn på Vivanoda.

Bussar mellan Karlstad och Kristinehamn har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Karlstad-Kristinehamn, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Karlstad Kristinehamn

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Karlstad Kristinehamn

Tåg Karlstad Kristinehamn

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Karlstad till Kristinehamn. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Karlstad till Kristinehamn beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Kristinehamn är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Karlstad till Kristinehamn kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Karlstad till Kristinehamn. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Karlstad och Kristinehamn.

Tågen mellan Karlstad och Kristinehamn är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Karlstad till Kristinehamn minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Karlstad till Kristinehamn

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Karlstad Kristinehamn
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid