Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Düsseldorf med flyg, buss
Düsseldorf
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss, flyg till Bryssel
Bryssel
Resa med tåg, buss, samåkning till Düsseldorf
Düsseldorf
Se priser
Göteborg
Resa med flyg till Bremen
Bremen
Resa med samåkning, buss, tåg till Düsseldorf
Düsseldorf
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Düsseldorf?

Planerar du att resa till Düsseldorf från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Düsseldorf, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Düsseldorf, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Thalys, Deutsche Bahn, HKX, FlixBus eller IC Bus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Düsseldorf har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Düsseldorf-resa.

För din resa från Göteborg till Düsseldorf har du flera transportalternativ.

Göteborg Düsseldorf med färja

Färjan mellan Göteborg och Düsseldorf är ett intressant transportalternativ för resenärer som vill ha en stressfri resa och en unik upplevelse.

Buss från Göteborg till Düsseldorf

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Düsseldorf, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Düsseldorf

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Düsseldorf idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Düsseldorf

Många flygningar förbinder Göteborg med Düsseldorf varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Düsseldorf på rekordtid.

Samåkning Göteborg Düsseldorf

Samåkning mellan Göteborg och Düsseldorf är perfekt om du vill resa till Düsseldorf i gott sällskap och minska transportkostnaderna. Men det kan vara begränsad flexibilitet när det gäller tidtabeller och upphämtningsställen i antingen Göteborg eller Düsseldorf.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Düsseldorf som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Düsseldorf

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Düsseldorf
Tyskland
Nordrhein-Westfalen
Avstånd
794 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Göteborg Düsseldorf biljetter
Sök efter boende i Düsseldorf
Planera din resa från Göteborg till Düsseldorf enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Düsseldorf enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Düsseldorf som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Thalys, Deutsche Bahn, HKX, FlixBus eller IC Bus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Düsseldorf med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Düsseldorf

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Düsseldorf?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Düsseldorf, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Düsseldorf är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Düsseldorf (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Düsseldorf är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Düsseldorf kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Düsseldorf är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Düsseldorf för att täcka den 794 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med samåkning från Göteborg till Düsseldorf?
Flexibel Samåkning från Göteborg till Düsseldorf är ofta mer flexibelt än andra transportsätt.
Ekonomisk Samåkning från Göteborg till Düsseldorf är ofta det mest ekonomiska sättet att resa.
Vänlighet Samåkning mellan Göteborg och Düsseldorf är ofta trevligare och vänligare än andra transportsätt, särskilt om du delar resan med trevliga människor.
Att känna sig osäker Det kan hända att du känner dig osäker i bilen med föraren, på grund av hans eller hennes attityd eller körstil.
Tillgänglighet Att hitta tillgänglighet för en samåkning från Göteborg till Düsseldorf kan vara knepigt, särskilt om du planerar i förväg. De flesta bilpooler är endast tillgängliga några dagar eller veckor före avresa.
Pålitlighet Du bör lita på att föraren är punktlig och pålitlig under din resa från Göteborg till Düsseldorf. De är inte alltid i tid.
Fördelar och nackdelar med att resa med färja från Göteborg till Düsseldorf?
Bekvämt Det är möjligt att gå ombord med ett fordon, vilket kan vara mycket praktiskt för familjesemestrar och för att bära tungt eller skrymmande bagage.
Komfort Färjan Göteborg Düsseldorf erbjuder mycket mer utrymme för att röra sig och koppla av under resan till Düsseldorf än något annat transportmedel.
Trevlig upplevelse Färjeresor mellan Göteborg och Düsseldorf är i sig själva en mycket trevlig reseupplevelse och erbjuder ofta panoramautsikt över havet eller kusten.
Priser Priserna för färjor mellan Göteborg och Düsseldorf kan vara högre än för andra transportsätt.
Varaktighet Färjeresor mellan Göteborg och Düsseldorf kan ta längre tid än att använda andra transportsätt, t.ex. flyg, vilket kan vara en nackdel för resenärer som har bråttom till Düsseldorf.
Flexibilitet Avgångstiderna för färjor mellan Göteborg och Düsseldorf kan vara mer begränsade än för andra transportsätt, vilket kan göra det svårare att planera en resa till Düsseldorf.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Düsseldorf?
Hastighet Tåg från Göteborg till Düsseldorf är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Landskap Tågen mellan Göteborg och Düsseldorf erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Düsseldorf erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Göteborg-Düsseldorf-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Düsseldorf-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Düsseldorf?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Düsseldorf är det snabbaste sättet att resa de 794 km mellan Göteborg och Düsseldorf.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Düsseldorf, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Düsseldorf måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Düsseldorf kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Düsseldorf har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Düsseldorf?

Avgångshamnar i Göteborg

Gothenburg Elof Lindälvs Gata
Karta
Gothenburg Masthuggskajen
Karta

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta
Saeve
Karta

Bussstationer för ankomst till Düsseldorf

Düsseldorf
Karta
Düsseldorf
Karta

Ankomststationer i Düsseldorf

Düsseldorf Flughafen
Karta
Düsseldorf Hbf
Karta
Düsseldorf Wehrhahn
Karta
Düsseldorf Zoo
Karta
Düsseldorf-Benrath
Karta
Düsseldorf-Derendorf
Karta
Düsseldorf-Unterrath
Karta
Düsseldorf Volksgarten
Karta
Düsseldorf-Eller
Karta
Düsseldorf-Eller Mitte
Karta
Düsseldorf-Oberbilk
Karta
None
None

Ankomstflygplatser i Düsseldorf

Dusseldorf
Karta
Sök efter Göteborg Düsseldorf biljetter
Sök efter boende i Düsseldorf

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Düsseldorf

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Düsseldorf och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med färja, buss, tåg, flyg eller samåkning kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Düsseldorf.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Göteborg till Düsseldorf. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Düsseldorf kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Düsseldorf, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Düsseldorf och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Göteborg och Düsseldorf med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Düsseldorf.

Färja Göteborg Düsseldorf

De flesta färjerederier erbjuder Wi-Fi ombord på färjan från Göteborg till Düsseldorf, men detta kan medföra extra kostnader. Det är därför lämpligt att kontrollera med det berörda företaget om Wi-Fi finns tillgängligt och om avgifter tillkommer.

Observera att det inte finns någon direkt färjeförbindelse mellan Göteborg och Düsseldorf. Färjeresans längd beror främst på vilket färjerederi du använder.

Det är vanligtvis möjligt att ta med sig bilen på färjan från Göteborg till Düsseldorf, men det tillkommer extra kostnader. Vi rekommenderar att du gör en prissökning på Vivanoda för att jämföra de olika färjeerbjudanden som finns tillgängliga mellan Göteborg och Düsseldorf och för att bedöma transportförhållandena.

Förhandsbokning rekommenderas alltid när du reser mellan Göteborg och Düsseldorf, särskilt under högtrafikperioder. Detta garanterar de bästa priserna och en garanterad plats ombord.

Detta beror mycket på vilken tid på året du vill resa mellan Göteborg och Düsseldorf. Observera att det inte finns någon direkt färjetrafik mellan Göteborg och Düsseldorf och att du måste kombinera resan till Düsseldorf med ett annat transportmedel.

Priset på en färjebiljett från Göteborg till Düsseldorf kan variera beroende på färjerederi och säsong. Det är därför lämpligt att söka efter färjebiljetter från Göteborg till Düsseldorf på Vivanoda. På så sätt kan du jämföra de olika bolagen och ta reda på de aktuella priserna.

Färjerederier Göteborg Düsseldorf

Stena Line
Stena Line
Sök efter färjebiljetter Göteborg Düsseldorf

Buss Göteborg Düsseldorf

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Düsseldorf, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Göteborg och Düsseldorf varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Düsseldorf för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Göteborg-Düsseldorf. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Düsseldorf varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Düsseldorf på Vivanoda.

Bussar mellan Göteborg och Düsseldorf har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Göteborg och Düsseldorf är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Göteborg Düsseldorf

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Sök efter bussbiljetter Göteborg Düsseldorf

Tåg Göteborg Düsseldorf

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Düsseldorf minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Düsseldorf beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Düsseldorf är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Göteborg och Düsseldorf är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbiljetter från Göteborg till Düsseldorf kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Düsseldorf. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Düsseldorf.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Göteborg och Düsseldorf. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Göteborg till Düsseldorf

Thalys
Thalys
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
Sök efter tågbiljetter Göteborg Düsseldorf

Flyg Göteborg Düsseldorf

Flygbolag Göteborg Düsseldorf

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Brussels Airlines
Brussels Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
Air Serbia
Air Serbia
Ryanair
Ryanair
Sök efter flyg Göteborg Düsseldorf

Samåkning Göteborg Düsseldorf

Varaktigheten för en samåkningstur mellan Göteborg och Düsseldorf beror också på trafikförhållandena och den väg som föraren tar. Genom att starta en prissökning på Vivanoda nu får du den beräknade tiden för varje tillgängligt samåkningserbjudande.

Den genomsnittliga kostnaden för en samåkning från Göteborg till Düsseldorf beror på ett antal faktorer, inklusive tiden på året, efterfrågan och utbud samt vilken samåkningsplattform som används. För att få en mycket noggrann uppskattning av priset och tillgängligheten för en samåkning från Göteborg till Düsseldorf, starta en sökning på Vivanoda genom att ange dina resedatum.

Antalet tillgängliga platser i en samåkning från Göteborg till Düsseldorf beror på föraren och vilken typ av fordon som används. I allmänhet kan en förare erbjuda mellan 1 och 4 platser.

Samåkning anses vara ett mer miljövänligt alternativ än andra transportsätt, eftersom det minskar koldioxidutsläppen genom att minska antalet bilar på vägarna. Detta beror dock på hur många personer som delar samma fordon och fordonets bränsleförbrukning.

Avgångs- och ankomsttiderna för samåkning från Göteborg till Düsseldorf varierar beroende på föraren och den valda rutten. Vivanoda erbjuder dig sökalternativ för att begränsa de mest lämpliga tiderna.

Du kan kontakta Göteborg Düsseldorf-bilpoolsföraren före resan via den samåkningsplattform där du har bokat din resa. Det rekommenderas att du diskuterar detaljerna för din resa, såsom upphämtningsplats och tidtabell, med föraren före resan.

Plattform för samåkning Göteborg Düsseldorf

Blablacar
Blablacar
Sök efter en samåkning Göteborg Düsseldorf
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid