Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Hamburg med buss, flyg
Hamburg
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med flyg, tåg, buss till Hamburg
Hamburg
Se priser
Göteborg
Resa med färja till Kiel
Kiel
Resa med buss, tåg, samåkning till Hamburg
Hamburg
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Hamburg?

Planerar du att resa till Hamburg från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Hamburg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Hamburg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Deutsche Bahn, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus, Eurolines eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Hamburg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Hamburg-resa.

För din resa från Göteborg till Hamburg har du flera transportalternativ.

Göteborg Hamburg med färja

Färjan mellan Göteborg och Hamburg är ett intressant transportalternativ för resenärer som vill ha en stressfri resa och en unik upplevelse.

Buss från Göteborg till Hamburg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Hamburg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Hamburg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Hamburg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Hamburg

Många flygningar förbinder Göteborg med Hamburg varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Hamburg på rekordtid.

Samåkning Göteborg Hamburg

Samåkning mellan Göteborg och Hamburg är perfekt om du vill resa till Hamburg i gott sällskap och minska transportkostnaderna. Men det kan vara begränsad flexibilitet när det gäller tidtabeller och upphämtningsställen i antingen Göteborg eller Hamburg.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Hamburg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Hamburg

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Hamburg
Tyskland
Hamburg
Avstånd
477 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och flyg
Sök efter Göteborg Hamburg biljetter
Sök efter boende i Hamburg
Planera din resa från Göteborg till Hamburg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Hamburg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Hamburg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Deutsche Bahn, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus, Eurolines eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Hamburg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Hamburg

Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Hamburg?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Hamburg är det snabbaste sättet att resa de 477 km mellan Göteborg och Hamburg.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Hamburg, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Hamburg kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Hamburg måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Hamburg har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Fördelar och nackdelar med samåkning från Göteborg till Hamburg?
Flexibel Samåkning från Göteborg till Hamburg är ofta mer flexibelt än andra transportsätt.
Ekonomisk Samåkning från Göteborg till Hamburg är ofta det mest ekonomiska sättet att resa.
Vänlighet Samåkning mellan Göteborg och Hamburg är ofta trevligare och vänligare än andra transportsätt, särskilt om du delar resan med trevliga människor.
Att känna sig osäker Det kan hända att du känner dig osäker i bilen med föraren, på grund av hans eller hennes attityd eller körstil.
Tillgänglighet Att hitta tillgänglighet för en samåkning från Göteborg till Hamburg kan vara knepigt, särskilt om du planerar i förväg. De flesta bilpooler är endast tillgängliga några dagar eller veckor före avresa.
Pålitlighet Du bör lita på att föraren är punktlig och pålitlig under din resa från Göteborg till Hamburg. De är inte alltid i tid.
Fördelar och nackdelar med att resa med färja från Göteborg till Hamburg?
Bekvämt Det är möjligt att gå ombord med ett fordon, vilket kan vara mycket praktiskt för familjesemestrar och för att bära tungt eller skrymmande bagage.
Komfort Färjan Göteborg Hamburg erbjuder mycket mer utrymme för att röra sig och koppla av under resan till Hamburg än något annat transportmedel.
Trevlig upplevelse Färjeresor mellan Göteborg och Hamburg är i sig själva en mycket trevlig reseupplevelse och erbjuder ofta panoramautsikt över havet eller kusten.
Priser Priserna för färjor mellan Göteborg och Hamburg kan vara högre än för andra transportsätt.
Varaktighet Färjeresor mellan Göteborg och Hamburg kan ta längre tid än att använda andra transportsätt, t.ex. flyg, vilket kan vara en nackdel för resenärer som har bråttom till Hamburg.
Flexibilitet Avgångstiderna för färjor mellan Göteborg och Hamburg kan vara mer begränsade än för andra transportsätt, vilket kan göra det svårare att planera en resa till Hamburg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Hamburg?
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Hamburg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Hamburg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Hamburg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Hamburg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Hamburg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Hamburg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Hamburg för att täcka den 477 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Hamburg?
Miljövänligt Tåget Göteborg-Hamburg anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Landskap Tågen mellan Göteborg och Hamburg erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Hamburg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Göteborg-Hamburg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Hamburg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Hamburg?

Avgångshamnar i Göteborg

Gothenburg Elof Lindälvs Gata
Karta
Gothenburg Masthuggskajen
Karta

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta

Bussstationer för ankomst till Hamburg

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Karta
Hamburg-Harburg
Karta

Ankomststationer i Hamburg

Hamburg Dammtor
Karta
Hamburg Hbf
Karta
Hamburg-Altona
Karta
Eidelstedt
Karta
Hamburg-Langenfelde Bf
Karta

Ankomstflygplatser i Hamburg

Fuhlsbuettel
Karta
Sök efter Göteborg Hamburg biljetter
Sök efter boende i Hamburg

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Hamburg

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Hamburg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med färja, buss, tåg, flyg eller samåkning kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Hamburg.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Göteborg-Hamburg är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Hamburg under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Göteborg-Hamburg är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Hamburg under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Göteborg-Hamburg. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Hamburg.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Göteborg och Hamburg med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Hamburg.

Färja Göteborg Hamburg

Detta beror mycket på vilken tid på året du vill resa mellan Göteborg och Hamburg. Observera att det inte finns någon direkt färjetrafik mellan Göteborg och Hamburg och att du måste kombinera resan till Hamburg med ett annat transportmedel.

Observera att det inte finns någon direkt färjeförbindelse mellan Göteborg och Hamburg. Färjeresans längd beror främst på vilket färjerederi du använder.

Priset på en färjebiljett från Göteborg till Hamburg kan variera beroende på färjerederi och säsong. Det är därför lämpligt att söka efter färjebiljetter från Göteborg till Hamburg på Vivanoda. På så sätt kan du jämföra de olika bolagen och ta reda på de aktuella priserna.

Förhandsbokning rekommenderas alltid när du reser mellan Göteborg och Hamburg, särskilt under högtrafikperioder. Detta garanterar de bästa priserna och en garanterad plats ombord.

Husdjur är tillåtna på färjan Göteborg-Hamburg, men det är tillrådligt att kontrollera färjerederiets särskilda krav för transport av husdjur innan du reser.

Färjan mellan Göteborg och Hamburg är utrustad för att ta emot personer med nedsatt rörlighet, men det är tillrådligt att kontakta färjerederiet i förväg för att försäkra sig om att faciliteterna är lämpliga för dina behov.

Färjerederier Göteborg Hamburg

Stena Line
Stena Line
Sök efter färjebiljetter Göteborg Hamburg

Buss Göteborg Hamburg

De flesta bussar mellan Göteborg och Hamburg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Längden på bussresan mellan Göteborg och Hamburg varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Hamburg för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Hamburg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Hamburg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Hamburg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Hamburg på Vivanoda.

Bussar mellan Göteborg och Hamburg har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbiljetter Göteborg-Hamburg är ofta billigare om du köper dem i förväg, särskilt om du bokar flera veckor i förväg. Vissa bussbolag erbjuder dock även sista minuten-erbjudanden för att fylla de återstående platserna.

Bussbolag Göteborg Hamburg

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Sök efter bussbiljetter Göteborg Hamburg

Tåg Göteborg Hamburg

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Hamburg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Hamburg.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Hamburg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Hamburg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Göteborg till Hamburg, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Hamburg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Göteborg till Hamburg kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Biljetter för sträckan Göteborg-Hamburg kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Göteborg till Hamburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Sök efter tågbiljetter Göteborg Hamburg

Flyg Göteborg Hamburg

Flygbolag Göteborg Hamburg

Czech Airlines
Czech Airlines
Air Serbia
Air Serbia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Easyjet
Easyjet
Sök efter flyg Göteborg Hamburg

Samåkning Göteborg Hamburg

Varaktigheten för en samåkningstur mellan Göteborg och Hamburg beror också på trafikförhållandena och den väg som föraren tar. Genom att starta en prissökning på Vivanoda nu får du den beräknade tiden för varje tillgängligt samåkningserbjudande.

Den genomsnittliga kostnaden för en samåkning från Göteborg till Hamburg beror på ett antal faktorer, inklusive tiden på året, efterfrågan och utbud samt vilken samåkningsplattform som används. För att få en mycket noggrann uppskattning av priset och tillgängligheten för en samåkning från Göteborg till Hamburg, starta en sökning på Vivanoda genom att ange dina resedatum.

Samåkningsförare har ofta restriktioner för stort bagage på grund av det begränsade utrymmet i fordonet. Det rekommenderas därför att du kontaktar föraren före din resa till Göteborg Hamburg för att diskutera dessa frågor.

På Vivanoda, vår plattform för att jämföra transportsätt mellan Göteborg och Hamburg, får du tillgång till alla tillgängliga samåkningserbjudanden med pris, beräknad tidsåtgång och upphämtningsplatser.

Samåkning anses vara ett mer miljövänligt alternativ än andra transportsätt, eftersom det minskar koldioxidutsläppen genom att minska antalet bilar på vägarna. Detta beror dock på hur många personer som delar samma fordon och fordonets bränsleförbrukning.

Samåkning anses i allmänhet vara ett säkert alternativ för resor mellan Göteborg och Hamburg. Det är dock viktigt att kontrollera förarnas recensioner och betyg innan du bokar en resa. Det rekommenderas också att du endast delar dina personuppgifter med personer som du litar på.

Plattform för samåkning Göteborg Hamburg

Blablacar
Blablacar
Sök efter en samåkning Göteborg Hamburg
Göteborg till Hamburg - Billiga färja, buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Göteborg till Hamburg

Vad man ska se och göra i Hamburg?

En av Hamburgs mest ikoniska sevärdheter är Elbphilharmonie, ett futuristiskt konserthus på stranden av Elbe. Konstälskare kan besöka Kunsthalle Hamburg, som rymmer en samling europeiska målningar från medeltiden till idag. Den historiska stadsdelen Speicherstadt, med sina lagerlokaler i rött tegel, är också en populär attraktion.

Gourmetresenärer kan njuta av lokala specialiteter som Labskaus, en maträtt gjord på nötkött och rödbetor, eller den berömda Hamburg-smörgåsen, fylld med hackad biff, sallad, lök och pickles. Hamburgs fiskmarknad är en annan plats som du måste besöka för att upptäcka den lokala gastronomin.

Slutligen, för en underhållningsupplevelse kan besökarna bege sig till Heide Park Resort, en av Tysklands största nöjesparker, eller utforska Miniatur Wunderland, en inomhusattraktion som rymmer skalenliga modeller av städer och landskap från hela världen.

Sök efter Göteborg Hamburg biljetter
Sök efter boende i Hamburg

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid