Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Gdansk med flyg
Gdansk
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med buss, tåg till Malmö
Malmö
Resa med flyg till Gdansk
Gdansk
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Gdansk?

Planerar du att resa till Gdansk från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Gdansk, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Gdansk, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller Norwegian Air Shuttle) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Gdansk har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Gdansk-resa.

För din resa från Stockholm till Gdansk har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Gdansk

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Gdansk, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Gdansk

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Gdansk idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Gdansk

Många flygningar förbinder Stockholm med Gdansk varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Gdansk på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Gdansk som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Gdansk

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Gdansk
Polen
Avstånd
555 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg
Sök efter Stockholm Gdansk biljetter
Sök efter boende i Gdansk
Planera din resa från Stockholm till Gdansk enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Gdansk enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Gdansk som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller Norwegian Air Shuttle för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Gdansk med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Gdansk

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Gdansk?
Hastighet Tåg från Stockholm till Gdansk är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Gdansk ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Gdansk erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Gdansk-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Gdansk-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Gdansk?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Gdansk, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Gdansk är det snabbaste sättet att resa de 555 km mellan Stockholm och Gdansk.
Säkerhetskontroller Resenärer till Gdansk måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Gdansk har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Gdansk kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Gdansk?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Gdansk, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Gdansk är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Gdansk är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Gdansk (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Stockholm till Gdansk är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Gdansk för att täcka den 555 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Gdansk kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Gdansk?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta
Skavsta
Karta

Ankomstflygplatser i Gdansk

Rebiechowo
Karta
Sök efter Stockholm Gdansk biljetter
Sök efter boende i Gdansk

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Gdansk

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Gdansk och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Gdansk.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Gdansk är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Gdansk under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Gdansk. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Gdansk.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Stockholm till Gdansk. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Gdansk kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Stockholm och Gdansk. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Stockholm-Gdansk.

Buss Stockholm Gdansk

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Gdansk varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Gdansk, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Gdansk varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Gdansk på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Gdansk extra kostnader.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Gdansk varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Gdansk för ditt resedatum.

Bussar mellan Stockholm och Gdansk har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Gdansk, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Stockholm Gdansk

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Stockholm Gdansk

Tåg Stockholm Gdansk

Tågbiljetter från Stockholm till Gdansk kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Gdansk beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Gdansk är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Gdansk rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Gdansk. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Gdansk minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Stockholm och Gdansk är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Stockholm till Gdansk

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Gdansk

Flyg Stockholm Gdansk

Flygbolag Stockholm Gdansk

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Wizzair
Wizzair
NextJet
NextJet
Golden Air
Golden Air
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Stockholm Gdansk
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid