Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Bukarest med flyg
Bukarest
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med färja till Riga
Riga
Resa med flyg till Bukarest
Bukarest
Se priser
Stockholm
Resa med buss till Berlin
Berlin
Resa med flyg till Bukarest
Bukarest
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Bukarest?

Planerar du att resa till Bukarest från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Bukarest, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Bukarest, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Tarom, Wizzair, Air Baltic eller Tallink) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Bukarest har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Bukarest-resa.

För din resa från Stockholm till Bukarest har du flera transportalternativ.

Stockholm Bukarest med färja

Färjan mellan Stockholm och Bukarest är ett intressant transportalternativ för resenärer som vill ha en stressfri resa och en unik upplevelse.

Buss från Stockholm till Bukarest

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Bukarest, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Flyg Stockholm Bukarest

Många flygningar förbinder Stockholm med Bukarest varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Bukarest på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Bukarest som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Bukarest

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Bukarest
Rumänien
Avstånd
1743 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg
Sök efter Stockholm Bukarest biljetter
Sök efter boende i Bukarest
Planera din resa från Stockholm till Bukarest enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Bukarest enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Bukarest som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Tarom, Wizzair, Air Baltic eller Tallink för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Bukarest med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Bukarest

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Bukarest?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Bukarest, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Bukarest är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Bukarest (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Bukarest är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Stockholm till Bukarest är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Bukarest för att täcka den 1743 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Bukarest kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med färja från Stockholm till Bukarest?
Bekvämt Det är möjligt att gå ombord med ett fordon, vilket kan vara mycket praktiskt för familjesemestrar och för att bära tungt eller skrymmande bagage.
Trevlig upplevelse Färjeresor mellan Stockholm och Bukarest är i sig själva en mycket trevlig reseupplevelse och erbjuder ofta panoramautsikt över havet eller kusten.
Komfort Färjan Stockholm Bukarest erbjuder mycket mer utrymme för att röra sig och koppla av under resan till Bukarest än något annat transportmedel.
Priser Priserna för färjor mellan Stockholm och Bukarest kan vara högre än för andra transportsätt.
Flexibilitet Avgångstiderna för färjor mellan Stockholm och Bukarest kan vara mer begränsade än för andra transportsätt, vilket kan göra det svårare att planera en resa till Bukarest.
Varaktighet Färjeresor mellan Stockholm och Bukarest kan ta längre tid än att använda andra transportsätt, t.ex. flyg, vilket kan vara en nackdel för resenärer som har bråttom till Bukarest.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Bukarest?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Bukarest, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Bukarest är det snabbaste sättet att resa de 1743 km mellan Stockholm och Bukarest.
Säkerhetskontroller Resenärer till Bukarest måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Bukarest kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Bukarest har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Bukarest?

Avgångshamnar i Stockholm

Stockholm Frihamnen Terminal
Karta

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta

Ankomstflygplatser i Bukarest

Otopeni International
Karta
Baneasa
Karta
Sök efter Stockholm Bukarest biljetter
Sök efter boende i Bukarest

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Bukarest

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Bukarest och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med färja, buss eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Bukarest.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Bukarest är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Bukarest under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Bukarest. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Bukarest.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Bukarest är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Bukarest under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Stockholm och Bukarest med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Bukarest.

Färja Stockholm Bukarest

Observera att det inte finns någon direkt färjeförbindelse mellan Stockholm och Bukarest. Färjeresans längd beror främst på vilket färjerederi du använder.

Det är vanligtvis möjligt att ta med sig bilen på färjan från Stockholm till Bukarest, men det tillkommer extra kostnader. Vi rekommenderar att du gör en prissökning på Vivanoda för att jämföra de olika färjeerbjudanden som finns tillgängliga mellan Stockholm och Bukarest och för att bedöma transportförhållandena.

Detta beror mycket på vilken tid på året du vill resa mellan Stockholm och Bukarest. Observera att det inte finns någon direkt färjetrafik mellan Stockholm och Bukarest och att du måste kombinera resan till Bukarest med ett annat transportmedel.

Priset på en färjebiljett från Stockholm till Bukarest kan variera beroende på färjerederi och säsong. Det är därför lämpligt att söka efter färjebiljetter från Stockholm till Bukarest på Vivanoda. På så sätt kan du jämföra de olika bolagen och ta reda på de aktuella priserna.

Vissa färjerederier som trafikerar mellan Stockholm och Bukarest erbjuder rabatterade priser för barn och seniorer. Det är tillrådligt att göra en prissökning på Vivanoda med angivande av resenärernas ålder för att se om dessa rabatter är tillgängliga.

Färjan mellan Stockholm och Bukarest är utrustad för att ta emot personer med nedsatt rörlighet, men det är tillrådligt att kontakta färjerederiet i förväg för att försäkra sig om att faciliteterna är lämpliga för dina behov.

Färjerederier Stockholm Bukarest

Tallink
Tallink
Sök efter färjebiljetter Stockholm Bukarest

Buss Stockholm Bukarest

Längden på bussresan mellan Stockholm och Bukarest varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Bukarest för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Bukarest varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Bukarest, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Bukarest, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Bukarest varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Bukarest på Vivanoda.

Bussar mellan Stockholm och Bukarest har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Stockholm och Bukarest är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Stockholm Bukarest

FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Stockholm Bukarest

Flyg Stockholm Bukarest

Flygbolag Stockholm Bukarest

Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Air Baltic
Air Baltic
Germanwings
Germanwings
Air Serbia
Air Serbia
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Air Berlin
Air Berlin
Blue Air
Blue Air
Sök efter flyg Stockholm Bukarest
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid