Reser från Stockholm till Bukarest

Planera din resa från Stockholm till Bukarest i buss, färja, flygplan

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

3 alternativ att gå från Stockholm till Bukarest i flygplan, färja, buss

  • Välj vilken rutt du vill ha
  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Stockholm
Bukarest
  • Hämta priser
2
Stockholm
Riga
Bukarest
  • Hämta priser
3
Stockholm
Berlin
Bukarest
  • Hämta priser

Resa Stockholm Bukarest

Transportmedelflygplan, färja, buss
avstånd1743 km
Direkt linjeJa

Hur är det möjligt att gå från Stockholm till Bukarest ?

Bukarest är din nästa semestermål men du undrar hur du ska åka dit och hur det är möjligt att få det billigaste Stockholm till Bukarest transporterbjudanden? I allmänhet surfar du på flera webbplatser och tillbringar timmar utan att vara säker på att alla transportlösningar beaktades.

Du kommer att kunna få en enda sökning på Vivanoda, din multimodala reseplanerare i Europa, alla priser för flyg, färja och bussar att resa till Bukarest från Stockholm Ange bara ditt resdatum till Bukarest och Vivanoda gör resten. Förfina, filtrera, sortera efter dina resepreferenser och välj sedan Stockholm - Bukarest erbjudande som passar dig bäst.

Att nå din destination från Stockholm, kommer du att resa med Wizzair, Air Baltic, Tarom, Norwegian Air Shuttle, Germanwings, Air Serbia, LOT Polish Airlines eller Blue Air genom bussar, färja eller flyg.

Alla transportsätt Stockholm Bukarest

För en resa från Stockholm (Sverige) till Bukarest (Rumänien) med ett avstånd på 1743 km kan du låna 3 transportmedel, eventuellt kombinera flygplan, färja och/eller buss, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Direktflyg Stockholm> Bukarest är det snabbaste sättet att nå ditt resmål.
Lämna Stockholm och anländer tillräckligt tidigt (minst 2 timmar före avgångstid) till Arlanda ARN flygplats vid 37 km, för incheckning för flygningen till Bukarest (Otopeni International Airport, IATA-kod: OTP) som drivs av Wizzair, Tarom eller Blue Air.
Det finns ingen direktkorsning i Stockholm Bukarest, så du måste använda ett annat medel (flygplan) att kombinera med färjan för att slutföra havskorsningen Stockholm-Riga.
Du kommer att gå in i hamnen i Stockholm Frihamnen Terminal på 3.3 km de Stockholm ombord på ett Tallink-fartyg. Båten kommer docka i Riga Port vid 1.1 km från Riga. Vi rekommenderar dig att anlända till Stockholm hamn för ombordstigning en till två timmar före den tid som anges på din bokning.
Även om det inte är möjligt att resa till Stockholm Bukarest endast med buss, finns det andra transportsätt (flygplan) som kommer att slutföra resan Stockholm-Berlin.
Du kommer ombord på en buss till Stockholm. Bussen kommer att släppa dig i Berlin central bus station (9.1 km från Berlin, Tyskland) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Stockholm busstation (vid 0.5 km de Stockholm) minst 15 minuter före avgångstiden för Berlin.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)