Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Rom med flyg
Rom
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med flyg till Rom
Rom
Se priser
Göteborg
Resa med flyg till Geneve
Geneve
Resa med buss, samåkning till Rom
Rom
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Rom?

Planerar du att resa till Rom från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Rom, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Rom, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Eurolines CH, Eurolines, Swebus, Alitalia eller Darwin Airline) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Rom har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Rom-resa.

För din resa från Göteborg till Rom har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Rom

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Rom, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Flyg Göteborg Rom

Många flygningar förbinder Göteborg med Rom varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Rom på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Rom som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Rom

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Rom
Italien
Latium
Avstånd
1757 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg
Sök efter Göteborg Rom biljetter
Sök efter boende i Rom
Planera din resa från Göteborg till Rom enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Rom enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Rom som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Eurolines CH, Eurolines, Swebus, Alitalia eller Darwin Airline för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Rom med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Rom

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Rom?
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Rom är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Rom (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Rom, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Rom är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Rom kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Rom är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Rom för att täcka den 1757 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Rom?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Rom är det snabbaste sättet att resa de 1757 km mellan Göteborg och Rom.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Rom, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Rom kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Rom måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Rom har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Rom?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta
Saeve
Karta

Bussstationer för ankomst till Rom

Roma
Karta

Ankomstflygplatser i Rom

Fiumicino
Karta
Ciampino
Karta
Sök efter Göteborg Rom biljetter
Sök efter boende i Rom

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Rom

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Rom och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Rom.

  • 1. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Göteborg och Rom med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Rom.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Rom. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Rom.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Göteborg och Rom. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Göteborg-Rom.

Buss Göteborg Rom

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Rom varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Rom, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Göteborg och Rom har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Göteborg och Rom varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Rom för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Rom varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Rom på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Rom extra kostnader.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Rom, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Göteborg Rom

Eurolines CH
Eurolines CH
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Göteborg Rom

Flyg Göteborg Rom

Flygbolag Göteborg Rom

Alitalia
Alitalia
Darwin Airline
Darwin Airline
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Air Serbia
Air Serbia
Cimber Air
Cimber Air
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Sök efter flyg Göteborg Rom
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid