Så tar du dig till Orebro

Planerar du en resa till Orebro? Men du vet inte hur du ska ta dig dit? Vivanoda hjälper dig att organisera din resa till Orebro genom att låta dig söka och jämföra de bästa erbjudandena för tåg, buss och flyg.

Med tåg till Orebro

Tåget är ett ekonomiskt och ekologiskt sätt att ta sig till Orebro. Det gör att du enkelt kan komma fram till Orebros centrum och njuta av sevärdheterna.

Med buss till Orebro

Långfärdsbussen är ett mycket ekonomiskt transportmedel för en vistelse i Orebro. Å andra sidan är det mycket långsammare att resa med buss till Orebro än att resa med tåg eller flyg.

Flyg till Orebro

Att flyga är det snabbaste sättet att ta sig till Orebro. Du måste dock lägga till den tid det tar att ta sig till flygplatsen, som ligger utanför Orebros centrum. Priserna på flyg till Orebro är också ofta attraktiva.

Transport till Orebro i siffror

Land
Sverige
Antal flygbolag som flyger till Orebro
4
Antal stationer eller flygplatser i Orebro
1 flygplatser
2 stationer
3 busstationer
Sök och hitta biljetter till Orebro
Sök efter boende i Orebro
Varför söka efter biljetter för att resa till Orebro med Vivanoda?

Varför söka efter biljetter för att resa till Orebro med Vivanoda?

När du planerar en resa till Orebro är det viktigt att välja transportmedel utifrån dina behov, budget, tid och komfort. Oavsett om du reser med tåg, buss eller flyg kan ditt val av transportmedel ha en betydande inverkan på priset och kvaliteten på din resa till Orebro. Därför är det viktigt att använda ett verktyg för att jämföra transporter och priser när du köper en biljett till Orebro.

Vivanoda är ett praktiskt verktyg som gör att du snabbt kan hitta de bästa resealternativen till Orebro när det gäller pris, tid och kvalitet. Med Vivanoda kan du jämföra de olika tåg, buss och flygbiljetter som finns tillgängliga för din resa till Orebro. På så sätt kan du hitta de billigaste och mest lämpliga alternativen för dina behov.

De mest populära rutterna till Orebro

Vi presenterar de mest populära rutterna till Orebro från alla större europeiska städer, oavsett om det är med tåg, buss eller flyg. Vare sig du vill hitta det billigaste flyget till Orebro, det snabbaste tåget eller den mest bekväma bussen har vi samlat all information du behöver för att kunna planera din resa till Orebro med säkerhet.

Oavsett om du reser från Alingsås, Göteborg, Västerås, Eskilstuna, Stockholm eller Södertälje eller någon annan större europeisk stad jämför vi de olika transportsätten för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för att ta dig till Orebro. Du hittar information om de populäraste rutterna, transportföretag, restider, biljettpriser och tips för en säker och bekväm resa. Vi har också inkluderat tips om hur du kan spara pengar och hitta de bästa priserna till Orebro. Vare sig du är en budgetresenär eller letar efter den ultimata komforten kommer du att hitta alla alternativ för att planera din resa till Orebro med självförtroende.

Sök och hitta biljetter till Orebro
Sök efter boende i Orebro

Resa till Orebro med tåg

Var finns tågstationer i Orebro?

För att nå Orebro med tåg kan du välja mellan 2 stationer, inklusive Örebro Centralstation och Örebro Södra station.

Örebro Centralstation
Station belägen 0.6 km från Orebros centrum
Karta
Örebro Södra station
Station belägen 0.5 km från Orebros centrum
Karta
Hitta tågbiljetter till Orebro

Resa till Orebro med buss

Tips för att hitta en billigare bussbiljett till Orebro

Även om bussresor i sig är ett billigt sätt att ta sig till Orebro finns det alltid sätt att spara ännu mer.

Håll utkik efter kampanjer från FlixBus och Swebus.
Under hela året anordnar bussbolagen Swebus och FlixBus kampanjer med kampanjpriser (tävlingar, öppnande av linjer...) för resor från Alingsås, Göteborg, Västerås, Eskilstuna, Stockholm eller Södertälje eller intressanta rabatter (studenter, seniorer...).
Vänta inte till sista minuten med att boka din biljett till Orebro
När du har hittat det lägsta priset på Vivanoda för din resa till Orebro från till exempel Alingsås, Göteborg, Västerås, Eskilstuna, Stockholm eller Södertälje, välj det och du kommer att omdirigeras till transportföretagets webbplats (FlixBus och Swebus). Vi rekommenderar att du bokar din biljett snabbt, eftersom priserna kan stiga snabbt!
Jämför alla busserbjudanden till Orebro
Med Vivanoda kan du snabbt se alla priser och kampanjer från Swebus och FlixBus. Så oavsett om du reser från Alingsås, Göteborg, Västerås, Eskilstuna, Stockholm eller Södertälje kan du enkelt hitta din perfekta bussbiljett till Orebro.

Var är busstationerna i Orebro?

Här är listan över 3 busstationer (eller busshållplatser) som betjänar staden Orebro.

Örebro Centralstation
Busshållplats 0.6 km från Orebro
Karta
Örebro Våghustorget
Busshållplats 0.5 km från Orebro
Karta
Örebro Sörbyängsvägen
Busshållplats 2.8 km från Orebro
Karta
Hitta bussbiljetter till Orebro

Flyg till Orebro

Några tips för billiga flyg till Orebro

För att optimera dina chanser att hitta ett flyg till Orebro med bäst valuta för pengarna finns det några regler att följa. Vi påminner dig om dem här.

Föredra lågprisflygbolag
Genom att välja lågprisflygbolag har du större chans att få ett billigt flyg till Orebro. Var dock försiktig, eftersom dessa flygbolag ofta flyger till sekundära flygplatser som är mycket mindre tillgängliga från Orebros centrum.
En flygbiljett till Orebro är dyrare i sista minuten
De flesta flygbolag tillåter att du bokar din flygbiljett till Orebro 12 månader i förväg. Priserna är vanligtvis mycket lägre än några dagar före avgång.
Jämför alla flygbolagens erbjudanden.
Jämför alltid alla erbjudanden och priser på flyg till Orebro. Att använda en plattform som Vivanoda underlättar denna sökning.

Var ligger flygplatserna i Orebro?

Om du vill ta dig till Orebro med flyg anländer du till flygplatsen Orebro-Bofors.

Orebro-Bofors
Flygplatsen ligger 10.5 km från Orebro
Karta
Hitta flyg till Orebro
None
None
None
None