Så tar du dig till Orebro

Planerar du en resa till Orebro? Men du vet inte hur du ska ta dig dit? Vivanoda hjälper dig att organisera din resa till Orebro genom att låta dig söka och jämföra de bästa erbjudandena för tåg, buss och flyg.

Med tåg till Orebro

Tåget är ett ekonomiskt och ekologiskt sätt att ta sig till Orebro. Det gör att du enkelt kan komma fram till Orebros centrum och njuta av sevärdheterna.

Med buss till Orebro

Långfärdsbussen är ett mycket ekonomiskt transportmedel för en vistelse i Orebro. Å andra sidan är det mycket långsammare att resa med buss till Orebro än att resa med tåg eller flyg.

Flyg till Orebro

Att flyga är det snabbaste sättet att ta sig till Orebro. Du måste dock lägga till den tid det tar att ta sig till flygplatsen, som ligger utanför Orebros centrum. Priserna på flyg till Orebro är också ofta attraktiva.

Transport till Orebro i siffror

Land
Sverige
Antal flygbolag som flyger till Orebro
4
Antal stationer eller flygplatser i Orebro
1 flygplatser
2 stationer
3 busstationer
Sök och hitta biljetter till Orebro
Sök efter boende i Orebro
Varför söka efter biljetter för att resa till Orebro med Vivanoda?

Varför söka efter biljetter för att resa till Orebro med Vivanoda?

När du planerar en resa till Orebro är det viktigt att välja transportmedel utifrån dina behov, budget, tid och komfort. Oavsett om du reser med tåg, buss eller flyg kan ditt val av transportmedel ha en betydande inverkan på priset och kvaliteten på din resa till Orebro. Därför är det viktigt att använda ett verktyg för att jämföra transporter och priser när du köper en biljett till Orebro.

Vivanoda är ett praktiskt verktyg som gör att du snabbt kan hitta de bästa resealternativen till Orebro när det gäller pris, tid och kvalitet. Med Vivanoda kan du jämföra de olika tåg, buss och flygbiljetter som finns tillgängliga för din resa till Orebro. På så sätt kan du hitta de billigaste och mest lämpliga alternativen för dina behov.

De mest populära rutterna till Orebro

Vi presenterar de mest populära rutterna till Orebro från alla större europeiska städer, oavsett om det är med tåg, buss eller flyg. Vare sig du vill hitta det billigaste flyget till Orebro, det snabbaste tåget eller den mest bekväma bussen har vi samlat all information du behöver för att kunna planera din resa till Orebro med säkerhet.

Oavsett om du reser från Alingsås, Göteborg, Västerås, Eskilstuna, Stockholm eller Södertälje eller någon annan större europeisk stad jämför vi de olika transportsätten för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för att ta dig till Orebro. Du hittar information om de populäraste rutterna, transportföretag, restider, biljettpriser och tips för en säker och bekväm resa. Vi har också inkluderat tips om hur du kan spara pengar och hitta de bästa priserna till Orebro. Vare sig du är en budgetresenär eller letar efter den ultimata komforten kommer du att hitta alla alternativ för att planera din resa till Orebro med självförtroende.

Sök och hitta biljetter till Orebro
Sök efter boende i Orebro

Resa till Orebro med tåg

Var finns tågstationer i Orebro?

För att nå Orebro med tåg kan du välja mellan 2 stationer, inklusive Örebro Centralstation och Örebro Södra station.

Örebro Centralstation
Station belägen 0.6 km från Orebros centrum
Karta
Örebro Södra station
Station belägen 0.5 km från Orebros centrum
Karta
Hitta tågbiljetter till Orebro

Resa till Orebro med buss

Tips för att hitta en billigare bussbiljett till Orebro

Även om bussresor i sig är ett billigt sätt att ta sig till Orebro finns det alltid sätt att spara ännu mer.

Håll utkik efter kampanjer från FlixBus och Swebus.
Under hela året anordnar bussbolagen Swebus och FlixBus kampanjer med kampanjpriser (tävlingar, öppnande av linjer...) för resor från Alingsås, Göteborg, Västerås, Eskilstuna, Stockholm eller Södertälje eller intressanta rabatter (studenter, seniorer...).
Vänta inte till sista minuten med att boka din biljett till Orebro
När du har hittat det lägsta priset på Vivanoda för din resa till Orebro från till exempel Alingsås, Göteborg, Västerås, Eskilstuna, Stockholm eller Södertälje, välj det och du kommer att omdirigeras till transportföretagets webbplats (FlixBus och Swebus). Vi rekommenderar att du bokar din biljett snabbt, eftersom priserna kan stiga snabbt!
Jämför alla busserbjudanden till Orebro
Med Vivanoda kan du snabbt se alla priser och kampanjer från Swebus och FlixBus. Så oavsett om du reser från Alingsås, Göteborg, Västerås, Eskilstuna, Stockholm eller Södertälje kan du enkelt hitta din perfekta bussbiljett till Orebro.

Var är busstationerna i Orebro?

Här är listan över 3 busstationer (eller busshållplatser) som betjänar staden Orebro.

Örebro Centralstation
Busshållplats 0.6 km från Orebro
Karta
Örebro Våghustorget
Busshållplats 0.5 km från Orebro
Karta
Örebro Sörbyängsvägen
Busshållplats 2.8 km från Orebro
Karta
Hitta bussbiljetter till Orebro

Flyg till Orebro

Några tips för billiga flyg till Orebro

För att optimera dina chanser att hitta ett flyg till Orebro med bäst valuta för pengarna finns det några regler att följa. Vi påminner dig om dem här.

Föredra lågprisflygbolag
Genom att välja lågprisflygbolag har du större chans att få ett billigt flyg till Orebro. Var dock försiktig, eftersom dessa flygbolag ofta flyger till sekundära flygplatser som är mycket mindre tillgängliga från Orebros centrum.
En flygbiljett till Orebro är dyrare i sista minuten
De flesta flygbolag tillåter att du bokar din flygbiljett till Orebro 12 månader i förväg. Priserna är vanligtvis mycket lägre än några dagar före avgång.
Jämför alla flygbolagens erbjudanden.
Jämför alltid alla erbjudanden och priser på flyg till Orebro. Att använda en plattform som Vivanoda underlättar denna sökning.

Var ligger flygplatserna i Orebro?

Om du vill ta dig till Orebro med flyg anländer du till flygplatsen Orebro-Bofors.

Orebro-Bofors
Flygplatsen ligger 10.5 km från Orebro
Karta
Hitta flyg till Orebro
Resa till Orebro med tåg, buss och flyg - Billiga biljetter!

Resor och transport till Orebro

Vad att se och göra i Orebro?

Den pittoreska staden Örebro ligger i hjärtat av Sverige och är en juvel att upptäcka. Denna destination är en perfekt blandning av historiskt arv, skandinavisk charm och naturliga omgivningar. Med ett brett utbud av sevärdheter och transportmedel erbjuder Örebro en mängd upplevelser för resenärer.

En av stadens mest ikoniska attraktioner är Örebro slott. Denna medeltida fästning med anor från 1300-talet erbjuder en hisnande utsikt över staden från dess topp. Besökare kan utforska slottets rikt dekorerade rum och lära sig mer om regionens fascinerande historia.

En promenad genom Örebros stadskärna avslöjar charmiga kullerstensgator kantade med färgglada hus, unika butiker och välkomnande kaféer. Konstälskare kommer att njuta av ett besök på stadens konstmuseum, som rymmer en samling av samtida och klassiska verk.

För en ännu mer autentisk upplevelse rekommenderar vi ett besök i Wadköping. Denna gamla by erbjuder en levande rekreation av Sveriges förflutna, med traditionella byggnader, hantverksverkstäder och skådespelare i tidsenliga kostymer.

Naturälskare kommer att älska området runt Örebro. De vidsträckta omgivande skogarna och sjöarna erbjuder gott om möjligheter till vandring, cykling och andra utomhusaktiviteter. Den sublima Hjälmaren, som gränsar till staden, är idealisk för en avkopplande dag på stranden eller för en båttur.

När det gäller transport har Örebro ett utmärkt nätverk av bussar, tåg och cykelvägar. Cyklar är mycket populära i Sverige och är ett utmärkt sätt att ta sig runt i staden och dess omgivningar.

Örebro är en idealisk destination för en weekendresa eller en mellanlandning på en resa till Sverige. Denna dynamiska stad erbjuder den perfekta blandningen av kultur, historia och natur. Oavsett om du är intresserad av medeltida arkitektur, modern konst eller utomhussporter har Örebro något för alla.

Hur man förflyttar sig i Orebro?

Örebro ligger i hjärtat av Sverige och är en magnifik stad med ett brett utbud av transportalternativ för att ta sig runt enkelt och effektivt. Oavsett om du är turist eller lokalinvånare, här är några tips för att ta dig runt i Örebro.

Kollektivtrafiken är mycket väl utbyggd i Örebro, så du kan enkelt ta dig runt med buss. Bussnätet drivs av Örebro Länstrafik och erbjuder många rutter som täcker hela staden, liksom de yttre områdena. Bussarna är pålitliga och punktliga. Priset för en enkelbiljett är cirka 30 SEK (svenska kronor), men det är tillrådligt att köpa ett uppladdningsbart kort som kallas "Resskassa", som gör att du kan resa till ett reducerat pris.

Ett annat alternativ för att ta sig runt är med cykel, eftersom Örebro är en mycket cykelvänlig stad. Många välskötta cykelvägar korsar staden, vilket gör det till ett perfekt sätt att utforska regionen. Cyklar kan hyras från ett antal cykelbutiker eller från självbetjäningscykelstationer, till exempel "Styr & Ställ"-systemet. En hyrcykel kostar mellan 50 och 100 kronor per dag.

Om du föredrar att köra bil finns det också ett antal biluthyrningsfirmor i Örebro. Alla de stora internationella hyrbilsbolagen som Hertz, Avis och Europcar finns på plats i staden. Hyrbilspriserna varierar beroende på modell och hyresperiod, men kan börja från så lite som 400 kr per dygn.

Slutligen har Örebro också ett utmärkt taxinätverk. De mest populära taxibolagen är Mälartaxi och Taxi Kurir. Taxibilarna är i allmänhet rena, bekväma och utrustade med taxameter. Taxipriserna i Örebro är relativt höga, med ett startpris på cirka 50 SEK och en genomsnittlig kostnad på 12 SEK per kilometer.

När ska man besöka Orebro?

Sommaren, från juni till augusti, är den bästa tiden att resa i Sverige om du letar efter milda temperaturer och gott om solsken. Medeltemperaturen ligger mellan 20°C och 25°C, med längre dagar och kortare nätter. Det här är den perfekta tiden att utforska Sveriges magnifika skärgårdar, njuta av stränderna, vandra eller campa.

Vår och höst, från mars till maj och september till november, erbjuder mildare temperaturer, men kan åtföljas av regn. Medeltemperaturen varierar mellan 10°C och 15°C, med soliga dagar och svalare nätter. Det här är en bra tid att upptäcka naturen när den återföds eller pryds av magnifika höstfärger, men det är nödvändigt att ta med skydd mot regn.

Sök och hitta biljetter till Orebro
Sök efter boende i Orebro

None

None
None
None