Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Nassjo med tåg, buss
Nassjo
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med buss, tåg till Norrköping
Norrköping
Resa med tåg till Nassjo
Nassjo
Se priser
Uppsala
Resa med buss till Jönköping
Jönköping
Resa med buss, tåg till Nassjo
Nassjo
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Nassjo?

Planerar du att resa till Nassjo från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Nassjo, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Nassjo, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Nassjo har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Nassjo-resa.

För din resa från Uppsala till Nassjo har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Nassjo

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Nassjo, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Nassjo

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Nassjo idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Nassjo som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Nassjo

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Nassjo
Sverige
Avstånd
298 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Uppsala Nassjo biljetter
Sök efter boende i Nassjo
Planera din resa från Uppsala till Nassjo enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Nassjo enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Nassjo som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Nassjo med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Nassjo

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Nassjo?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Nassjo är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Nassjo, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Nassjo är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Nassjo (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Nassjo kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Nassjo är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Nassjo för att täcka den 298 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Nassjo?
Tillgänglighet Tågstationerna i Uppsala eller Nassjo ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Uppsala till Nassjo är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Nassjo erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Uppsala-Nassjo-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Nassjo-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Nassjo?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Nassjo

Nässjö Centralstation
Karta

Ankomststationer i Nassjo

Nässjö Centralstation
Karta
Sök efter Uppsala Nassjo biljetter
Sök efter boende i Nassjo

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Nassjo

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Nassjo och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Nassjo.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Uppsala till Nassjo. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Nassjo kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Uppsala till Nassjo, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Nassjo och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Uppsala och Nassjo. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Uppsala-Nassjo.

Buss Uppsala Nassjo

Bussar mellan Uppsala och Nassjo har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Nassjo varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Nassjo för ditt resedatum.

De flesta bussar mellan Uppsala och Nassjo är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Nassjo varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Nassjo på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Nassjo varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Nassjo, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Nassjo. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Uppsala Nassjo

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Uppsala Nassjo

Tåg Uppsala Nassjo

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Nassjo. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Nassjo.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Nassjo beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Nassjo är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Uppsala till Nassjo kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Uppsala och Nassjo rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Nassjo. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Nassjo minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Uppsala till Nassjo

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Nassjo

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid