Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Alvesta med tåg
Alvesta
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med buss, tåg till Norrköping
Norrköping
Resa med tåg till Alvesta
Alvesta
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Alvesta?

Planerar du att resa till Alvesta från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Alvesta, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Alvesta, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Alvesta har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Alvesta-resa.

För din resa från Uppsala till Alvesta har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Alvesta

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Alvesta, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Alvesta

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Alvesta idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Alvesta som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Alvesta

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Alvesta
Sverige
Avstånd
375 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Uppsala Alvesta biljetter
Sök efter boende i Alvesta
Planera din resa från Uppsala till Alvesta enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Alvesta enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Alvesta som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Alvesta med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Alvesta

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Alvesta?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Alvesta är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Alvesta, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Alvesta är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Alvesta (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Alvesta kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Alvesta är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Alvesta för att täcka den 375 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Alvesta?
Tillgänglighet Tågstationerna i Uppsala eller Alvesta ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Miljövänligt Tåget Uppsala-Alvesta anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Landskap Tågen mellan Uppsala och Alvesta erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Uppsala-Alvesta-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Alvesta-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Alvesta?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomststationer i Alvesta

Alvesta station
Karta
Sök efter Uppsala Alvesta biljetter
Sök efter boende i Alvesta

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Alvesta

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Alvesta och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Alvesta.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Uppsala-Alvesta är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Alvesta under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Uppsala och Alvesta med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Alvesta.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Uppsala och Alvesta. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Uppsala-Alvesta.

Buss Uppsala Alvesta

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Uppsala-Alvesta extra kostnader.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Alvesta varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Alvesta för ditt resedatum.

Bussar mellan Uppsala och Alvesta har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Uppsala och Alvesta är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Alvesta varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Alvesta på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Alvesta. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Uppsala Alvesta

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Uppsala Alvesta

Tåg Uppsala Alvesta

Tågbiljetter från Uppsala till Alvesta kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Alvesta beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Alvesta är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Alvesta. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Alvesta.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Alvesta minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Alvesta. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågen mellan Uppsala och Alvesta är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Uppsala till Alvesta

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Alvesta

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid