Reser från Turku till Stockholm

Planera din resa från Turku till Stockholm i färja, flygplan

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

1 alternativ att gå från Turku till Stockholm i flygplan, färja

  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
Turku
Stockholm
/
  • Hämta priser

Resa Turku Stockholm

Transportmedelflygplan, färja
avstånd265 km
Direkt linjeJa

Hur är det möjligt att gå från Turku till Stockholm ?

Stockholm är din nästa semestermål men du undrar hur du ska åka dit och hur det är möjligt att få det billigaste Turku till Stockholm transporterbjudanden? I allmänhet surfar du på flera webbplatser och tillbringar timmar utan att vara säker på att alla transportlösningar beaktades.

Lyckligtvis är Vivanoda en multimodal resplanerare som samlar priser för flyg och färja i en enda sökning. Fyll i datumet för din resa till Stockholm och Vivanoda kommer att visa alla transporterbjudanden. Slutligen använder du filter och sorteringsalternativ för att förfina resultaten.

Att resa från Turku, flyg eller färja av Silja Line, Viking Line, Norwegian Air Shuttle, Tallink och Blue1 kommer att transportera dig till Stockholm.

Vilka bärare ska resa mellan Turku och Stockholm?

Flygbolag
Blue1 gör ett flyg avgår från Turku TKU flygplats ligger vid 6.9 km från Turku till Stockholm (ankomst till Arlanda ARN Airport)
Norwegian Air Shuttle garanterar rotation från Turku TKU Airport (lokaliserad på 6.9 km från Turku Center, Finland) till Stockholm (betjänar Arlanda ARN Airport)
Rederier
Tallinkbåtarna erbjuder sjöfart mellan hamnen i Turku och Stockholm (Stockholm Värtahamnen Terminal vid 3.1 km i staden)
Viking Line-färjor gör korsningen mellan Turku och Stockholm där de kommer att betjäna hamnen i Turku och Stockholm Värtahamnen Terminal respektive 3.2 km och 3.1 km bort från centrum av deras städer.
Silja Line-fartygen driver havsförbindelsen mellan hamnen i Turku och Stockholm (Stockholm Värtahamnen Terminal vid 3.1 km i staden)

Alla transportsätt Turku Stockholm

För en resa från Turku (Finland) till Stockholm (Sverige) med ett avstånd på 265 km kan du låna 2 transportmedel, eventuellt kombinera flygplan och/eller färja, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Det finns en direkt färjetrafik som gör att du kan nå Stockholm från Turku.
Du kommer att gå in i hamnen i Turku på 3.2 km de Turku ombord på ett Tallink, Viking Line eller Silja Line-fartyg. Båten kommer docka i Stockholm Värtahamnen Terminal Port vid 3.1 km från Stockholm. Vi rekommenderar dig att anlända till Turku hamn för ombordstigning en till två timmar före den tid som anges på din bokning.
Direktflyg Turku> Stockholm är det snabbaste sättet att nå ditt resmål.
Lämna Turku och anländer tillräckligt tidigt (minst 2 timmar före avgångstid) till Turku TKU flygplats vid 6.9 km, för incheckning för flygningen till Stockholm (Arlanda Airport, IATA-kod: ARN) som drivs av Blue1 eller Norwegian Air Shuttle.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)