Reser från Stockholm till Vilnius

Planera din resa från Stockholm till Vilnius i färja, flygplan

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

3 alternativ att gå från Stockholm till Vilnius i flygplan, färja

  • Välj vilken rutt du vill ha
  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Stockholm
Vilnius
  • Hämta priser
2
Stockholm
Tallinn
Vilnius
  • Hämta priser
3
Stockholm
Riga
Vilnius
  • Hämta priser

Resa Stockholm Vilnius

Transportmedelflygplan, färja
avstånd676 km
Direkt linjeJa

Hur får man från Stockholm till Vilnius?

Vi erbjuder 3 linjer i färja, flygplanatt förbereda din Stockholm Vilnius resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
  • Sortera resultat efter transportsätt (färja, flygplan).
  • Få priser, tider och varaktighet för resan Stockholm Vilnius genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
  • Hitta städerna Stockholm och Vilnius på en karta, liksom rutten Stockholm Vilnius och de olika anslutningspunkterna (Vilnius flygplats, Arlanda flygplats, Bromma flygplats, Skavsta flygplats, Stockholm Värtahamnen Terminal färjeterminal, ...) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
  • Sök efter hotell i Vilnius

Alla transportsätt Stockholm Vilnius

För en resa från Stockholm (Sverige) till Vilnius (Litauen) med ett avstånd på 676 km kan du låna 2 transportmedel, eventuellt kombinera flygplan och/eller färja, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Direktflyg Stockholm> Vilnius är det snabbaste sättet att nå ditt resmål.
Lämna Stockholm och anländer tillräckligt tidigt (minst 2 timmar före avgångstid) till Arlanda ARN flygplats vid 37 km, för incheckning för flygningen till Vilnius (Vilnius Airport, IATA-kod: VNO) som drivs av Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Air Lituanica eller Wizzair.
Det finns ingen direktkorsning i Stockholm Vilnius, så du måste använda ett annat medel (flygplan) att kombinera med färjan för att slutföra havskorsningen Stockholm-Riga.
Du kommer att gå in i hamnen i Stockholm Frihamnen Terminal på 3.3 km de Stockholm ombord på ett Tallink-fartyg. Båten kommer docka i Riga Port vid 1.1 km från Riga. Vi rekommenderar dig att anlända till Stockholm hamn för ombordstigning en till två timmar före den tid som anges på din bokning.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)