Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Vilnius med flyg
Vilnius
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med färja till Riga
Riga
Resa med buss, flyg till Vilnius
Vilnius
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Vilnius?

Planerar du att resa till Vilnius från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Vilnius, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Vilnius, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Air Baltic, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Tallink) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Vilnius har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Vilnius-resa.

För din resa från Stockholm till Vilnius har du flera transportalternativ.

Stockholm Vilnius med färja

Färjan mellan Stockholm och Vilnius är ett intressant transportalternativ för resenärer som vill ha en stressfri resa och en unik upplevelse.

Buss från Stockholm till Vilnius

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Vilnius, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Flyg Stockholm Vilnius

Många flygningar förbinder Stockholm med Vilnius varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Vilnius på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Vilnius som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Vilnius

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Vilnius
Litauen
Avstånd
676 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg
Sök efter Stockholm Vilnius biljetter
Sök efter boende i Vilnius
Planera din resa från Stockholm till Vilnius enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Vilnius enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Vilnius som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Air Baltic, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Tallink för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Vilnius med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Vilnius

Fördelar och nackdelar med att resa med färja från Stockholm till Vilnius?
Bekvämt Det är möjligt att gå ombord med ett fordon, vilket kan vara mycket praktiskt för familjesemestrar och för att bära tungt eller skrymmande bagage.
Trevlig upplevelse Färjeresor mellan Stockholm och Vilnius är i sig själva en mycket trevlig reseupplevelse och erbjuder ofta panoramautsikt över havet eller kusten.
Komfort Färjan Stockholm Vilnius erbjuder mycket mer utrymme för att röra sig och koppla av under resan till Vilnius än något annat transportmedel.
Priser Priserna för färjor mellan Stockholm och Vilnius kan vara högre än för andra transportsätt.
Flexibilitet Avgångstiderna för färjor mellan Stockholm och Vilnius kan vara mer begränsade än för andra transportsätt, vilket kan göra det svårare att planera en resa till Vilnius.
Varaktighet Färjeresor mellan Stockholm och Vilnius kan ta längre tid än att använda andra transportsätt, t.ex. flyg, vilket kan vara en nackdel för resenärer som har bråttom till Vilnius.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Vilnius?
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Vilnius är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Vilnius (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Vilnius, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Vilnius är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Stockholm till Vilnius är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Vilnius för att täcka den 676 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Vilnius kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Vilnius?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Vilnius, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Vilnius är det snabbaste sättet att resa de 676 km mellan Stockholm och Vilnius.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Vilnius kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Vilnius måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Vilnius har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Vilnius?

Avgångshamnar i Stockholm

Stockholm Frihamnen Terminal
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta
Skavsta
Karta

Bussstationer för ankomst till Vilnius

Vilnius
Karta

Ankomstflygplatser i Vilnius

Vilnius
Karta
Sök efter Stockholm Vilnius biljetter
Sök efter boende i Vilnius

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Vilnius

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Vilnius och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med färja, buss eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Vilnius.

  • 1. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Stockholm och Vilnius med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Vilnius.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Stockholm till Vilnius. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Vilnius kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Vilnius är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Vilnius under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Vilnius. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Vilnius.

Färja Stockholm Vilnius

Förhandsbokning rekommenderas alltid när du reser mellan Stockholm och Vilnius, särskilt under högtrafikperioder. Detta garanterar de bästa priserna och en garanterad plats ombord.

Det är vanligtvis möjligt att ta med sig bilen på färjan från Stockholm till Vilnius, men det tillkommer extra kostnader. Vi rekommenderar att du gör en prissökning på Vivanoda för att jämföra de olika färjeerbjudanden som finns tillgängliga mellan Stockholm och Vilnius och för att bedöma transportförhållandena.

Vissa färjerederier som trafikerar mellan Stockholm och Vilnius erbjuder rabatterade priser för barn och seniorer. Det är tillrådligt att göra en prissökning på Vivanoda med angivande av resenärernas ålder för att se om dessa rabatter är tillgängliga.

Bekvämligheterna ombord på färjan från Stockholm till Vilnius varierar beroende på färjerederi och fartygstyp. Moderna färjor erbjuder dock i allmänhet faciliteter som restauranger, barer, butiker, lekplatser för barn, lounger och hytter.

De flesta färjerederier erbjuder Wi-Fi ombord på färjan från Stockholm till Vilnius, men detta kan medföra extra kostnader. Det är därför lämpligt att kontrollera med det berörda företaget om Wi-Fi finns tillgängligt och om avgifter tillkommer.

Priset på en färjebiljett från Stockholm till Vilnius kan variera beroende på färjerederi och säsong. Det är därför lämpligt att söka efter färjebiljetter från Stockholm till Vilnius på Vivanoda. På så sätt kan du jämföra de olika bolagen och ta reda på de aktuella priserna.

Färjerederier Stockholm Vilnius

Tallink
Tallink
Sök efter färjebiljetter Stockholm Vilnius

Buss Stockholm Vilnius

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Vilnius varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Vilnius, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Vilnius varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Vilnius för ditt resedatum.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Vilnius extra kostnader.

Bussar mellan Stockholm och Vilnius har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Stockholm och Vilnius är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Vilnius. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Stockholm Vilnius

FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Stockholm Vilnius

Flyg Stockholm Vilnius

Flygbolag Stockholm Vilnius

Air Baltic
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Lituanica
Air Lituanica
Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Sök efter flyg Stockholm Vilnius
Stockholm till Vilnius - Billiga färja, buss, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Vilnius

Vad man ska se och göra i Vilnius?

En av Vilnius mest kända sevärdheter är Gamla stan, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Med sina kullerstensgator, färgglada byggnader och imponerande barockkyrkor bjuder Vilnius historiska centrum på en unik medeltida atmosfär. Ett besök i Vilnius katedral, en av de största gotiska kyrkorna i Östeuropa, och Vilnius universitet, grundat 1579, är också ett måste.

De tre korsens kulle är en annan sevärdhet som man inte får missa i Vilnius. Kullen erbjuder en spektakulär panoramautsikt över staden och här finns också ruinerna av ett gammalt fort. För konstälskare är Lithuanian Museum of Fine Arts ett måste, med sin samling av litauiska verk från medeltiden till nutid.

När det gäller lokaltrafiken har Vilnius ett utmärkt kollektivtrafiknät. Bussar är det vanligaste sättet att ta sig runt i staden och förbinder alla distrikt i Vilnius. Det finns också ett spårvagnssystem som trafikerar de viktigaste turistområdena. För resenärer som vill ha en mer autentisk upplevelse är cykeluthyrning också ett populärt alternativ för att utforska staden i din egen takt.

Vilnius är också en utmärkt plats för promenader. De viktigaste turistattraktionerna ligger inom bekvämt gångavstånd i stadens centrum, så att du kan dra full nytta av stadens slående arkitektur och livliga atmosfär.

Sök efter Stockholm Vilnius biljetter
Sök efter boende i Vilnius

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid