Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till St Petersburg med flyg, färja
St Petersburg
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med färja till Helsingfors
Helsingfors
Resa med tåg, flyg, färja till St Petersburg
St Petersburg
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till St Petersburg?

Planerar du att resa till St Petersburg från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till St Petersburg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och St Petersburg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Allegro, Russian Railways, VR, Finnair eller Rossiya) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och St Petersburg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-St Petersburg-resa.

För din resa från Stockholm till St Petersburg har du flera transportalternativ.

Tåg Stockholm St Petersburg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm St Petersburg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm St Petersburg

Många flygningar förbinder Stockholm med St Petersburg varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till St Petersburg på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till St Petersburg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm St Petersburg

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
St Petersburg
Ryssland
Avstånd
691 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och färja
Sök efter Stockholm St Petersburg biljetter
Sök efter boende i St Petersburg
Planera din resa från Stockholm till St Petersburg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till St Petersburg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och St Petersburg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Allegro, Russian Railways, VR, Finnair eller Rossiya för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och St Petersburg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och St Petersburg

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till St Petersburg?
Miljövänligt Tåget Stockholm-St Petersburg anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Landskap Tågen mellan Stockholm och St Petersburg erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och St Petersburg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Stockholm-St Petersburg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm St Petersburg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till St Petersburg?
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och St Petersburg är det snabbaste sättet att resa de 691 km mellan Stockholm och St Petersburg.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till St Petersburg, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till St Petersburg kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till St Petersburg måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm St Petersburg har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i St Petersburg?

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta
Vasteras/Hasslo
Karta

Ankomststationer i St Petersburg

St. Petersburg Finlyandsky
Karta
Saint Petersburg Ladozhsky
Karta
Pietari_(Finljandski)
Karta
Moskova_(Leningradski)
Karta

Ankomstflygplatser i St Petersburg

Pulkovo
Karta
Sök efter Stockholm St Petersburg biljetter
Sök efter boende i St Petersburg

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och St Petersburg

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till St Petersburg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till St Petersburg.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till St Petersburg. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i St Petersburg.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-St Petersburg är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till St Petersburg under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-St Petersburg. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till St Petersburg.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Stockholm och St Petersburg med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till St Petersburg.

Tåg Stockholm St Petersburg

Tågbiljetter från Stockholm till St Petersburg kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till St Petersburg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till St Petersburg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till St Petersburg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och St Petersburg.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till St Petersburg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Stockholm och St Petersburg är utrustade med ramper och reserverade platser för rullstolsanvändare och passagerare med nedsatt rörlighet. Handikappade resenärer uppmanas att kontakta assistenttjänsten före resan för ytterligare hjälp och optimal vård i Stockholm.

På tågen mellan Stockholm och St Petersburg finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Tågbolag från Stockholm till St Petersburg

Allegro
Allegro
Russian Railways
Russian Railways
VR
VR
Sök efter tågbiljetter Stockholm St Petersburg

Flyg Stockholm St Petersburg

Flygbolag Stockholm St Petersburg

Finnair
Finnair
Rossiya
Rossiya
Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Sök efter flyg Stockholm St Petersburg
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid