Reser från Stockholm till Rom

Planera din resa från Stockholm till Rom i tåg, buss, samåkning, flygplan

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

5 alternativ att gå från Stockholm till Rom i flygplan, tåg, bil, buss

 • Välj vilken rutt du vill ha
 • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Stockholm
Rom
 • Hämta priser
2
Stockholm
Pisa
Rom
/
/
 • Hämta priser
3
Stockholm
Milano
Rom
/
/
 • Hämta priser
4
Stockholm
Köpenhamn
Rom
/
 • Hämta priser
5
Stockholm
München
Rom
/
/
 • Hämta priser

Resa Stockholm Rom

Transportmedelflygplan, samåkning, buss, tåg
avstånd1977 km
Direkt linjeJa

Hur får man från Stockholm till Rom?

Vi erbjuder 5 linjer i tåg, buss, samåkning, flygplanatt förbereda din Stockholm Rom resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
 • Sortera resultat efter transportsätt (tåg, buss, samåkning, flygplan).
 • Få priser, tider och varaktighet för resan Stockholm Rom genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
 • Hitta städerna Stockholm och Rom på en karta, liksom rutten Stockholm Rom och de olika anslutningspunkterna (Fiumicino flygplats, Roma Ostiense Station, Roma S. Pietro Station, Roma Termini Station, Roma Trastevere Station, ...) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
 • Sök efter hotell i Rom

Alla transportsätt Stockholm Rom

För en resa från Stockholm (Sverige) till Rom (Latium, Italien) med ett avstånd på 1977 km kan du låna 4 transportmedel, eventuellt kombinera flygplan, samåkning, buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Direktflyg Stockholm> Rom är det snabbaste sättet att nå ditt resmål.
Lämna Stockholm och anländer tillräckligt tidigt (minst 2 timmar före avgångstid) till Arlanda ARN flygplats vid 37 km, för incheckning för flygningen till Rom (Fiumicino Airport, IATA-kod: FCO) som drivs av Ethiopian Airlines, Ryanair eller Norwegian Air Shuttle.
Även om det inte är möjligt att resa till Stockholm Rom endast med buss, finns det andra transportsätt (flygplan) som kommer att slutföra resan Pisa-Rom.
Du kommer ombord på en buss till Pisa. Bussen kommer att släppa dig i Roma (0.3 km från Rom, Italien) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Pisa busstation (vid 1.1 km de Pisa) minst 15 minuter före avgångstiden för Rom.
Det är inte möjligt att gå direkt från Stockholm till Rom utan förändring. Du kan ta tågetPisa-Rom och använda flygplan för att nå ditt slutmål.
Tåg Frecciabianca, Intercity eller Regionale Veloc från Trenitalia till Rom lämnar Pisa Centrale järnvägsstation i Pisa. Ankomst till Rom kommer att vara vid Roma Ostiense Station (2.5 km från centrum).
Blablacar är den främsta carpoolingplattformen i Europa där förare har Pisa-Rom kan ta dig som passagerare och du kommer att kombinera med en resa i flygplan att täcka hela resan.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)