Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till München med flyg, buss
München
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med buss, flyg till Düsseldorf
Düsseldorf
Resa med tåg, buss, samåkning, flyg till München
München
Se priser
Stockholm
Resa med buss till Berlin
Berlin
Resa med flyg, tåg, samåkning, buss till München
München
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till München?

Planerar du att resa till München från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till München, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och München, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus, Eurolines eller Air Berlin) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och München har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-München-resa.

För din resa från Stockholm till München har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till München

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till München, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm München

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm München idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm München

Många flygningar förbinder Stockholm med München varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till München på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till München som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm München

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
München
Tyskland
Bayern
Avstånd
1314 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Stockholm München biljetter
Sök efter boende i München
Planera din resa från Stockholm till München enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till München enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och München som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus, Eurolines eller Air Berlin för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och München med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och München

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till München?
Priser Bussbiljetter från Stockholm till München är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till München (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och München, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och München är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Stockholm till München är vanligtvis mycket långsammare än tåg till München för att täcka den 1314 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och München kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till München?
Hastighet Tåg från Stockholm till München är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och München erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Miljövänligt Tåget Stockholm-München anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm München-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-München-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till München?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till München, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och München är det snabbaste sättet att resa de 1314 km mellan Stockholm och München.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till München kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till München måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm München har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i München?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta

Bussstationer för ankomst till München

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Karta
Munich central bus station
Karta
Munich Airport
Karta

Ankomststationer i München

München Hbf
Karta
München Ost
Karta
München-Pasing
Karta

Ankomstflygplatser i München

Franz Josef Strauss
Karta
Sök efter Stockholm München biljetter
Sök efter boende i München

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och München

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till München och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till München.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-München är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till München under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-München. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till München.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till München, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till München och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Stockholm och München. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Stockholm-München.

Buss Stockholm München

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-München. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Stockholm och München varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till München för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-München varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till München på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Stockholm och München är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-München, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från München varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till München, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Stockholm München

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Eurolines
Eurolines
Sök efter bussbiljetter Stockholm München

Tåg Stockholm München

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till München. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till München beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till München är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till München minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Stockholm och München är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till München, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Biljetter för sträckan Stockholm-München kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Stockholm till München

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Sök efter tågbiljetter Stockholm München

Flyg Stockholm München

Flygbolag Stockholm München

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Transavia.com
Transavia.com
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Sök efter flyg Stockholm München
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid