Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Madrid med flyg, buss
Madrid
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med buss, flyg till Paris
Paris
Resa med buss, flyg, samåkning till Madrid
Madrid
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Madrid?

Planerar du att resa till Madrid från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Madrid, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Madrid, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Eurolines, ALSA, Blablabus, Iberia eller Norwegian Air Shuttle) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Madrid har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Madrid-resa.

För din resa från Stockholm till Madrid har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Madrid

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Madrid, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Flyg Stockholm Madrid

Många flygningar förbinder Stockholm med Madrid varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Madrid på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Madrid som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Madrid

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Madrid
Spanien
Avstånd
2593 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Stockholm Madrid biljetter
Sök efter boende i Madrid
Planera din resa från Stockholm till Madrid enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Madrid enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Madrid som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Eurolines, ALSA, Blablabus, Iberia eller Norwegian Air Shuttle för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Madrid med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Madrid

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Madrid?
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Madrid är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Madrid (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Madrid, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Madrid är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Madrid kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Stockholm till Madrid är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Madrid för att täcka den 2593 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Madrid?
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Madrid är det snabbaste sättet att resa de 2593 km mellan Stockholm och Madrid.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Madrid, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Madrid kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Madrid måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Madrid har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Madrid?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta

Bussstationer för ankomst till Madrid

Madrid Sur
Karta
Madrid America
Karta
Madrid - Barajas Airport T4
Karta

Ankomstflygplatser i Madrid

Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas
Karta
Sök efter Stockholm Madrid biljetter
Sök efter boende i Madrid

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Madrid

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Madrid och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Madrid.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Madrid är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Madrid under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Stockholm och Madrid med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Madrid.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Madrid. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Madrid.

Buss Stockholm Madrid

Längden på bussresan mellan Stockholm och Madrid varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Madrid för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Madrid varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Madrid, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Stockholm och Madrid är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Madrid. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Madrid, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Madrid varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Madrid på Vivanoda.

Bussbolag Stockholm Madrid

Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Stockholm Madrid

Flyg Stockholm Madrid

Flygbolag Stockholm Madrid

Iberia
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air France
Air France
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Air Europa
Air Europa
Sök efter flyg Stockholm Madrid
Stockholm till Madrid - Billiga buss, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Madrid

Vad man ska se och göra i Madrid?

Pradomuseet, ett av världens viktigaste museer, rymmer en samling målningar och skulpturer från 1400- till 1800-talet, med verk av stora mästare som Velázquez, Goya och Rubens.

Madrids kungliga palats, som ligger i stadens centrum, är ett måste för att beundra barockarkitekturen och lära sig om det spanska kungahusets historia.

Retiroparken, ett av stadens största grönområden, erbjuder en vacker oas av lugn och ro i hjärtat av Madrid. Besökare kan ta en båttur på sjön, njuta av utomhuskonserter eller bara koppla av på gräset.

Plaza Mayor, ett av stadens mest kända torg, är omgivet av vackra historiska byggnader och restauranger som serverar traditionella spanska rätter som tapas och paella.

Sök efter Stockholm Madrid biljetter
Sök efter boende i Madrid

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid